KULINARSKI SHOW

Počelo snimanje nove sezone ‘MasterChefa‘: Žiri će samo odabranima dodijeliti bijele pregače

Nova TV najavljuje da je u tijeku snimanje nove sezone MasterChefa - jednog od najuspješnijih zabavnih TV formata u Hrvatskoj

Stjepan Vukadin, Melkior Bašić i Damir Tomljanović

 Luka Dubroja

Uspješan zabavni projekt koji okuplja ispred ekrana brojne gledatelje i zaljubljenike u kuhanje, u mnogima je probudio strast prema kuhanju i motivirao ih na prijavu u novu sezonu.

Za petu sezonu MasterChefa pristiglo je gotovo dvije tisuće prijava, a tko će sve dobiti priliku predstaviti sebe, i svoj kulinarski talent ispred TV kamera, i ispred žirija, tek ćemo vidjeti.

MasterChef je emisija koja mijenja živote, i svi oni koji su otvoreni prema novim stvarima, učenjem, napretkom, te oni koji smatraju da imaju nešto posebno pokazati te gaje veliku strast prema hrani i kuhanju, dobit će priliku to i prezentirati ispred iskusnih i svestranih chefova - Stjepana Vukadina, Melkiora Bašića i Damira Tomljanovića.

Kroz audicije je prošlo stotinjak kandidata, no samo neki će uspjeti osvojiti bijelu MasterChef pregaču, garanciju za prolazak u sljedeći krug natjecanja.

Žiri je u potrazi za kandidatima koji će pokazati strast, talent, motiviranost, želju za novim iskustvima i ljubav prema kreiranju jela.

Svoju ljubav prema kulinarstvu natjecatelji kroz MasterChef imaju priliku dovesti na višu razinu i to uz mentorstvo najboljih gastro profesionalaca.

S nestrpljenjem se očekuje nova sezona i novi izazovi koji će se naći pred budućim kandidatima. Natjecatelji će morati dati sve od sebe, savladati brojne izazove i izboriti se za opstanak u najpoznatijoj svjetskoj TV kuhinji te za glavnu nagradu i titulu sljedećeg hrvatskog MasterChefa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. rujan 2023 07:40