HIT EMISIJA

Počinje još jedna sezona ‘Zvijezde pjevaju‘, poznati voditelj novi je član žirija: ‘Stručan, strog i duhovit‘

Što se glazbenih pravaca tiče, u prvoj emisiji pjevat će se balade i dance

Kandidati nove sezone showa ‘Zvijezde pjevaju‘

 Renato Branđolica za HRT

Jedno je sigurno: Mila Horvat u subotu na pozornicu neće izaći sama. Ne uspije li se njezina mentorica Lara Antić-Prskalo oporaviti od laringitisa, sportskoj novinarki na bini showa ‘Zvijezde pjevaju‘ - čija nova sezona starta prekosutra na HTV1 s početkom u 20.15 sati - neće se pridružiti Larin suprug Hrvoje Prskalo koji je proteklih dana umjesto nje vježbao s Milom, nego jedna žena. O kojoj dami se radi Uršula Tolj, urednica HTV-ovog spektakla, ne želi otkrivati, jer se cijela ekipa nada da će s Milom ipak pjevati Lara.

image

Lara Antić Prskalo i Mila Horvat

Šime Eškinja

- Mila i Lara sjajno su "kliknule", baš kao i naši ostali parovi: Jelena Miholjević i Zoran Prodanović Prlja, Marco Cuccurin i Mia Negovetić, Mario Valentić i Antonija Matković Šerić, Ivana Šojat i Goran Bošković, Matea Šeparović (ex Dominiković) i Bojan Jambrošić, Goran Grgić i Ivana Kindl, te Domagoj Janković i Alen Đuras. Svi su oni počeli vježbati i prije no što su naši studiji bili spremni, dakle čim su saznali s kim su u paru. Intenzivno vježbaju posljednja dva tjedna. Što se glazbenih pravaca tiče, u prvoj emisiji pjevat će se balade i dance i bit će stvarno mnogo odličnih pjesama - kaže Uršula Tolj, koju pitamo što očekuje od novog člana žirija Maria Lipovšeka Battifiace, koji će skupa s Danijelom Martinović i Markom Toljom ocjenjivati natjecatelje.

- Očekujem da će biti stručan, strog i duhovit - govori Uršula.

A kad smo već kod Battifiace i njegove nove uloge u popularnom showu, za mišljenje smo pitali i Roberta Ferlina, koji je upravo pod Battifiacinim vodstvom lani osvojio pobjedu u "Zvijezde pjevaju". Za početak, hoće li Ferlin uopće pratiti show?

image

Robert Ferlin i Mario Lipovšek Battifiaca, pobjednici 10. sezone sohwa Zvijezde pjevaju

Dario Njavro za HRT

- Naravno da hoću! Već imam i svoje favorite, ali ih neću otkriti ni da me muče - kaže radijski voditelj kojeg pitamo što misli, kakav će njegov pajdaš biti kao član žirija.

- Mislim da će biti osvježenje, ili kako bi on to opisao: iako će biti u mraku, upravo će on biti najsvjetlija točka jedanaeste sezone - govori Ferlin koji je svog mentora lani, iznerviran njegovim njurganjem, izbacio iz automobila u Gorskom kotaru. Boji li se Battifiaca što bi mu tek onda sada mogli napraviti najtecatelji bude li ih kritizirao?

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. ožujak 2024 02:03