SLAVLJE U ZADRU

Počinje vjenčanje Dominika Livakovića: Očekuju se i Modrić i Kovačić, pogledajte što je odjenuo mladoženja

Reprezentativni golman i Helena Matić u vezi su od 2017. godine, a slavlje će se održati u Falkensteiner resortu u Petrčanima

Dominik Livaković

 Luka Gerlanc/Cropix

Dominik Livaković, vratar reprezentacije i Dinama i njegova djevojka Helena Matić danas će se vjenčati u Zadru, a izricanju zavjeta u 17 sati prethodi svečani domjenak na kojem su se već počeli skupljati uzvanici. Livaković je na slavlje stigao među prvima u crnom odijelu s leptir mašnom.

Tako je, uz zdravice i brojne fotoreportere, počela jedna od najiščekivanijih svadbi ovog ljeta, koja će se nakon crkvenog vjenčanja nastaviti u otmjenom Falkensteiner resortu Punta skala u Petrčanima.

Par koji inače najviše uživa u zajedničkim šetnjama sa psom i druženju s prijateljima u intimnijem krugu te nije poznat po razuzdanim izlascima, svoj najljepši dan ipak su odlučili proslaviti glasno i na 'visokoj nozi'.

image
Luka Gerlanc/Cropix

Popis uzvanika je dugačak, a među njima su i Livakovićevi kolege Mateo Kovačić i supruga Izabel, te Luka Modrić i Vanja, koji u Petrčanima inače imaju i vilu. Na popisu uzvanika je i Šime Vrsaljko, koji je Livakoviću zadarski susjed. Zaljubljenom paru, najavljeno je, pjevat će Petar Grašo i Saša Matić, koji su inače 'rasprodani' mjesecima unaprijed.

Dominik je rodom iz Zadra, a ljubav prema svome kraju je prenio i na zaručnicu, tako da čim uhvate slobodne dane 'bježe' na more. Tako su 2020. čim je počeo lockdown najviše vremena proveli s Dominikovom bakom koja živi sama u Privlaci. Na kraju su tamo ostali nekoliko mjeseci.

- Ona ima veliki vrt i životinje pa smo joj pomagali, skupljali smo jaja, brali šparoge i kosili travu. Bilo nam je odlično - rekla je Helena u intervjuu.

image

Helena Matić i Dominik Livaković

Instagram/Instagram

Par je u vezi od 2017. kad su ih upoznali zajednički prijatelji, a Livaković je Helenu zaprosio prošlog ljeta. Još prije zaruka je rekao da je ona njegova najveća podrška i da ako i promijeni klub, jedino što mu je važno je da i njegova draga ide s njim.

Helena i Dominik priznali su da njihova ljubav nije bila na prvi pogled jer su u početku bili samo prijatelji.

- Upoznali su nas zajednički prijatelji, iako se sve dogodilo spontano. Prvi korak napravio je Dominik. Prvi dojam bio je odličan i brzo smo kliknuli - rekla je Helena.

Par inače iznimno cijeni svoju privatnost pa o njoj rijetko pričaju za medije.

Helena je jednom prilikom rekla da su oboje odgojeni kroz timske sportove pa i u vezi funkcioniraju kao tim bez imalo sebičnosti. Ona je skoro dvadeset godina trenirala umjetničko klizanje, koje je napustila zbog obaveza na Tekstilno-tehnološkom fakultetu koji je krajem 2020. i završila.

- Mislim da ne propuštam ništa zato što živim svoj nogometni san. Samo živim po uhodanim pravilima. Oko osam se budim i ustajem. Treninzi su ujutro ili predvečer, nekad i dvaput u danu, a poslijepodne je rezervirano za odmor. Iako, svaki tjedan je drukčiji jer je puno utakmica, putovanja… Trudim se ne ići u krevet prekasno jer moram biti odmoran sljedeći dan. Svaka utakmica mi je važna i jednako važna i u svakoj pokušavam biti na maksimumu. Što se rutine tiče, uvijek se pomolim pokojnim djedovima da mi pomognu. To je nešto moje, intimno - otkrio je Livaković.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. srpanj 2022 06:40