IZBOR LJEPOTE

Počinju pripreme za Miss Universe Hrvatske 2023.: Ovo je 16 finalistica koje će se natjecati za titulu najljepše

Kojoj će od ovogodišnjih finalistica Arijana Podgajski predati krunu, saznat ćemo 3. svibnja

Finalistice Miss Universe Hrvatske 2023.

 Miss Universe

Već tradicionalno, s prvim proljetnim danima kreću i pripreme za izbor Miss Universe Hrvatske. Ovogodišnji izbor, 27. po redu, održat će se 3. svibnja 2023. u Smaragdnoj dvorani hotela Esplanade u Zagrebu uz live streaming na našem portalu Jutarnji.hr, a za titulu najljepše natjecat će se 16 prekrasnih finalistica koje se ovog vikenda okupljaju u Zagrebu.

Za vrijeme boravka u glavnom gradu djevojkama će dom biti luksuzni hotel Esplanade, a vrijeme će im biti ispunjeno snimanjima promotivnih razglednica te odabirom garderobe i obuće koju će nositi na izboru: večernjih i cocktail haljina Bariba, kupaćih kostima Pletix, te obuće Baldinini. Za vrijeme boravka u kontinentalnom dijelu Hrvatske ovaj vikend, djevojke će posjetiti i Hrvatsko Zagorje, točnije Vuglec Breg, gdje će uz prekrasnu prirodu uživati i u zagorskim specijalitetima, te dvorac Veliki Tabor.

U nedjelju djevojke odlaze u Pulu, a na bazenu novootvorenog Grand Brioni Pula hotela, očekuje ih nastavak snimanja te prvo službeno fotografiranje pred kamerom fotografa Same Mervara te uvježbavanje koreografije. Da bi ovogodišnje finalistice zaista zablistale pred kamerama pobrinuti će se make-up artisti Beauty Studija MZ – Maje Zatezalo u suradnji s Aura kozmetikom te stilisti Salona Marcela koji će za njegu i stiliziranje kose koristili vrhunske Silky Technobasic proizvode. Svaki njihov korak za vrijeme priprema budno će pratiti kamera Doriana Gašparovića, što će kasnije gledatelji imati priliku vidjeti za vrijeme finalne večeri.

U hotelima Arena Hospitality - Park Plaza Histria i novootvorenom Grand Brioni Pula odradit će se najzahtjevniji dio priprema: snimanje službenih fotografija i uvježbavanje koreografije. I ove godine će se na pripremama pridružiti dr. Vivian Jurković, vlasnica i osnivačica Dr. Vivian Estetics koja će djevojkama dati korisne savjete za njegu kože, te direktorica Studia Marcela Jadranka Pezo radi predavanja o zdravlju i njezi kose, otkrila nam je direktorica Miss Universe Hrvatske Marija Kraljević.

image

Arijana Podgajski

Press

Kojoj će od ovogodišnjih finalistica Arijana Podgajski predati krunu Zlatarne Dodić saznat ćemo 3. svibnja, a ona će time steći pravo i privilegiju predstavljati Hrvatsku na izboru Miss Universe koji će se sredinom prosinca održati u El Salvadoru. Pobjednicu očekuje i puno vrijednih nagrada, od kojih je jedna od najvećih stipendija Zagrebačke škole ekonomije i managementa (ZŠEM) za četverogodišnji dodiplomski studij ili MBA studij u vrijednosti do 20.000 Eura. Kroz program će gledatelje voditi Davor Garić.

Finalistice Miss Universe Hrvatske 2023.:

Nina Amižić, 21, Žrnovnica

image

Nina Amižić

Miss Universe

Matea Blažević, 22, Đakovo

image

Matea Blažević

Miss Universe

Lucciana Ćebo, 19, Zagreb

image

Lucciana Ćebo

Miss Universe

Andrea Erjavec, 23, Perušić

image

Andrea Erjavec

Miss Universe

Sara Garac, 22, Stobreč

image

Sara Garac

Miss Universe

Matea Josić, 20, Zagreb

image

Matea josić

Miss Universe

Paola Kliba, 21, Pula

image

Paola Kliba

Miss Universe

Petra Marić, 22, Župa Dubrovačka

image

Petra Marić

Miss Universe

Lucija Mlinarević, 18, Split

image

Lucija Mlinarević

Miss Universe

Ana Mujkić Granić, 18, Vinkovci

image

Ana Mujkić Granić

Miss Universe

Polina Mytko, 27, Split

image

Polina Mytko

Miss Universe

Ema Numić–Meša, 19, Pula

image

Ema Numić-Meša

Miss Universe

Klara Pelemiš, 27, Zagreb

image

Klara Pelemiš

Miss Universe

Mihaela Posavec, 19, Zagreb

image

Mihaela Posavec

Miss Universe

Matea Svjetličić, 20, Čazma

image

Matea Svjetličić

Miss Universe

Ema Helena Vičar, 20, Zagreb

image

Ema Helena Vičar

Miss Universe
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. kolovoz 2023 13:58