SPORTSKO IZDANJE

Pogledajte fotku za koju pjevačica kaže: ‘Jednog dana ću gledati ovu fotku i misliti - i ovdje sam mislila da sam debela!‘

Neda Parmać pozirala je na šetnici uz more u sportskoj odjevnoj kombinaciji, a opisom fotke uzburkala je komentare

Neda Parmać

 Instagram/Neda Parmac/

Pjevačica Neda Parmać (38), članica ženske glazbene grupe Feminnem, pozirala je na Instagramu u sportskoj odjeći na šetnici uz more. Odlučila se za zeleni top i crne kratke tajice, a obula je sportske tenisice. Fotografija je snimljena za vrijeme „zlatnog sata” dok Nedina kosa vijori. Ipak, koliko god neki smatrali njezin izgled savršenim, neki su se više poistovjetili s opisom.

„Znam, jednog dana ću gledati ovu fotku i misliti ‘I ovdje sam mislila da sam debela‘”, napisala je pjevačica, pa dodala: „U đir.”

Neki pratitelji su se šalili da je debela, neki su je razumjeli, a neki dijelili komplimente.

„Ma grozno si debela, a tek Nika, a i ja sam. Sve od ponedjeljka”, napisala joj je pjevačica Pamela Ramljak, kolegica iz benda Feminnem spominjući treću pjevačicu Feminnema Niku Antolos.

„E kakva mogu biti, ovo je top”, odgovorila joj je Neda.

„Ahaha, opis je sve”, nasmijala se pjevačica Žanamari.

„Ti izgledaš sjajno. I budi takva kakva jesi”, „Nemaš ni grama viška. Taman, savršena si”, „Nedo, ti si prelijepa, predivna, prekrasna i nisi uopće debela, baš si kul lijepa”, prštale su pohvale za izgled sa svih strana.

Podsjećamo, pjevačica je članica grupe Feminnem koja se 2022. ponovno okupila nakon desetogodišnje pauze. Feminnemke Neda, Pamela i Nika najpoznatije su hrvatskoj javnosti po sudjelovanju na Eurosongu 2010. godine s pjesmom „Lako je sve” s kojom se nisu uspjele plasirati u finale.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 16:05