NEKAD I SAD

Pogledajte fotografije Kolinde Grabar Kitarović iz 2006. i danas: Mnogi primjećuju jednu bitnu razliku

Bivša predsjednica imala je tamniju boju tena pa je moguće da je tada češće posjećivala solarij

Kolinda Grabar Kitarović

 Davor Pongracic/Cropix

Fotografije bivše predsjednice Kolinde Grabar Kitarović iz 2006. pojavile su se u javnosti, a riječ je o razdoblju kada je kao ministrica europskih integracija sudjelovala na svečanosti u rezidenciji francuskog veleposlanika na kojoj je Michel Platini uručio odličje Viteza nacionalnog reda Vlatku Markoviću zbog njegovih osobitih zasluga za razvoj francuskog nogometa.

Mnogi su primijetili da je tada izgledala znatno drugačije nego danas. Bivša predsjednica imala je tamniju boju tena pa je moguće da je tada češće posjećivala solarij.

image

Kolinda Grabar Kitarović

Davor Pongracic/Cropix
image

Kolinda Grabar Kitarović

Davor Pongracic/Cropix

Zatim je u siječnju 2015. izabrana za predsjednicu Republike, a i od tada se dosta promijenila.

image

Kolinda Grabar Kitarović i Tomislav Karamarko

-/Afp

Ovih dana privlači pažnju svojom vitkom figurom i modnim izričajem, a klasična business izdanja zamijenila je komadima najčešće domaćih dizajnera. Jedan od upečatljivijih pojavljivanja svakako je i ono sa Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, gdje se na tribinama pojavila u posavskoj narodnoj nošnji.

image

Kolinda Grabar Kitarović

Tom Dubravec/Cropix/Cropix

Radilo se o nošnji iz Gornje Posavine, Ivanićgrada i okolnih sela koja ima nekoliko kilograma i nije lagana. Izrađena je od pravog lanenog platna pa nije tijesna, tvrda ni gruba, a tradicionalno se nosi s poculicom, pokrivalom za glavu, no Grabar Kitarović je to ipak preskočila. Oko vrata je stavila koralje koji su tipični posavski nakit koji se nosi po propisu uz haljinu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 18:44