SLIJEDI DOKUMENTARAC

Pogledajte kako fanovi oduševljeno plešu na Rim Tim Tagi Dim: ‘Obožavatelji me zaustavljaju i po Londonu i Madridu‘

Obitelj mu je, kaže, najveća podrška i od njih ‘crpi‘ najviše energije i pomoći

Baby Lasagna

 Livio Andrijic/Cropix

Baby Lasagna večeras je u HTV-ovu emisiju "Kod nas doma" stigao ravno iz Londona gdje je sudjelovao na jednom od partyja uoči Eurovizije.

Nastup je održao 7. travnja, a nastupila su čak 32 predstavnika, od 38. Prije Londona, već je nastupao u Madridu, a čeka ga i nastup u Amsterdamu idući tjedan.

- ‘PreParty‘, odnosno "zagrijavanja" nam služe da se mi, predstavnici na Eurosongu, malo bolje upoznamo te da se povežemo s fanovima. Bilo je fantastično, kako u Madridu, tako i u Londonu. I sad nam slijedi Amsterdam idući tjedan, rekao je i dodao kako ga je iznenadilo to što su ga obožavatelji zaustavljali van zemlje, u Londonu i Madridu.

Na Instagram profilu Wiwiblogs je objavljena video snimka iz Londona na kojoj se vidi kako okupljeni pjevaju ‘Rim Tim Tagi Dim‘ i oduševljeno plešu tijekom nastupa Baby Lasagne. On je taj video podijelio na svom storyju uz poruku ‘Hvala, London!‘.

U prihvaćanje angažmana u Londonu, Amsterdamu i Madridu, kaže, nije bio siguran na prvu jer se bojao da će mu to oduzeti previše vremena.

image

Prva scenska proba Baby Lasagne za Eurosong

Livio Andrijic/Cropix

- Ali, u Madridu sam shvatio da je i to isto priprema za Eurosong. Nastupaš pred ljudima, putuješ, živciraš se, tako je to zapravo nekoliko generalnih proba prije one prave i generalne, rekao je Marko Purišić, poznatiji kao Baby Lasagna.

Jedan od ciljeva sudjelovanja na PrePartyjima bio je i da čuje kako ostali predstavnici zvuče uživo.

- Bilo je super, posebno su mi u oko upale Slovenija, Srbija i Italija. Oni su mi u ovom trenutku možda najdraži. Iako, i Švicarac, otkad se popeo na kladionicama, poslušao sam pjesmu, i pjesma "ubija", rekao je i dodao da je nakon preslušavanja pjesme uživo i online, postao njegov fan.

Baby Lasagna puna 32 dana bio je na samom vrhu službene eurovizijske kladionice, no prestigao ga je spomenuti predstavnik Švicarske, Nemo.

- Sad smo na drugom mjestu i sad mi je malo lakše, barem me više nitko ne pita za to, našalio se.

Obitelj mu je, kaže, najveća podrška i od njih "crpi" najviše energije i pomoći.

- Volim doći kod svojih roditelja i ne pričati previše o ovome što se sada događa. Tata mi krene s pričom kako je auto vodio kod mehaničara i slično, rekao je Baby Lasagna i na kraju najavio kako u suradnji s HRT-om uskoro kreće u snimanje dokumentarca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 09:47