BLISKI SUSRET

Pogledajte kome je Danijela Martinović poletjela u zagrljaj u backstageu Splitskog festivala

Razbila se fama da Danijela i Rađina supruga, s kojom ju je vezivalo dugogodišnje prijateljstvo, više nisu ‘dobre‘

Danijela Martinović sa sinom Viktorije Rađe

 Cropix

"U Splitu nije nikakva vist, da je lipotica postala miss, al‘ u školi, ka ja, moga bi sist, sa svjetskom prvakinjom u skoku u vis. Al skače i Kukoč, skače i Rađa, a žena Viktorija sve lipša i mlađa..." - pjevao je sinoć Luka Nižetić na Prokurativama, izvodeći pobjedničku pjesmu 62. Splitskog festivala, vrckastu odu posvećenu najpoznatijim facama iz "najluđeg grada na svitu", prenosi Slobodna Dalmacija.

image

Danijela Martinović

Duje Klaric/Cropix

No, u ovoj prigodi opjevana Viktorija Rađa, koja je krunu Miss Dalmacije, pa onda i prve pratilje Miss Hrvatske ponijela u 90-ima pod djevojačkim imenom Džonlić, nije u backstageu poletjela u zagrljaj Luki Nižetiću, nego je njezin sin Roko "poletio" - Danijeli Martinović!

image

Danijela i Roko

Duje Klarić/cropix/

Svojedobno je pisano i o kumskim relacijama između Danijele i jednog od sinova Viki i Dina Rađe, pa se ta naklonost i privrženost očito nije poljuljala.

image

Danijela Martinović osvojila je treću nagradu publike

Tom Dubravec/Cropix

Za sve koji su svjedočili tom momentu, prilično se razbila fama da Danijela i Rađina supruga, s kojom ju je vezivalo dugogodišnje prijateljstvo, više nisu "dobre"!

image

Viktorija Rađa sa sinom Rokom

Duje Klarić/cropix/

A tako se mislilo, tako se naveliko pričalo i u kuloarima komentiralo od trenutka kad je obznanjena ljubavna veza Petra Graše i Hane Huljić.

image

Danijela Martinović i Tomislav Mrduljaš

Duje Klaric/Cropix

U okolnostima u kojima je Dino Rađa još i postao Grašin vjenčani kum, a u jeku svega bračni par Rađa više nije viđen na Danijelinim koncertima (posebno na njenom velikom, slavljeničkom, održanom na proljeće u Lisinskom), koje desetljećima nije propuštao, ćakule se više nisu mogle zaustaviti, prenosi Slobodna Dalmacija.

Brojni su bili složni u zaključku: Viki i Dino Rađa izabrali su stranu!

No da bivše ljubavi i bivše veze nisu ratovi, ili barem to nikako ne bi trebale biti, niti je uopće potrebno "zauzimati ičije strane" svojim su srčanim pozdravljanjem posvjedočili Danijela i Viktorijin i Dinov sin Roko, a trenutku je svjedočio i fotoreporter Slobodne Dalmacije.

Premda je Danijela Martinović sinoć na Prokurativama sjajno izvela jako lijepu pjesmu, i izgledala fenomenalno, brojni su u njenom nastupu i ponašanju htjeli "iščitati" kako se osjeća, je li sretna, je li opterećena u Splitu svim događanjima iz proteklih pola godine, je li joj naporno baš to što bi svi htjeli znati više o njezinom odnosu i s Grašom, i s Rađama, i s obitelji Huljić...

image

Danijela Martinović

Duje Klaric/Cropix

Možda Danijela jednog dana udovolji znatiželjnoj publici, pa sve to ispriča, možda će se odgovori naći u njezinom romanu koji izlazi na jesen.

U međuvremenu, pojavom je apsolutno dominirala na Prokurativama, a dobro raspoloženje nije je napuštalo ni u druženju s kolegama.

image

Danijela Martinović i Mladen Grdović

Duje Klaric/Cropix
image

Danijela Martinović i Mladen Grdović

Duje Klaric/Cropix
image

Danijela Martinović i Mladen Grdović

Duje Klaric/Cropix
image

Danijela Martinović i Mladen Grdović

Duje Klaric/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 10:18