SNIMILA ZA INSTAGRAM

Pogledajte račun za kavu koji je šokirao Ivanu Brkljačić: ‘I to sve na najljepšoj jadranskoj plaži!‘

Naša proslavljena olimpijka odmara se na hrvatskom otoku, a na plaži Slanici svakog jutra pije kavu. Podijelila je to sa svojim fanovima

Ivana Brkljačić i račun s plaže

 Cropix/Instagram

Bivša hrvatska bacačica kladiva i olimpijka Ivana Brkljačić trenutno je na odmoru otoku Murteru, a jučer je podijelila sa svojim pratiteljima na Instagram storyju nešto poprilično neobično.

Naime, Brkljačić je običnu kavu platila samo sedam kuna na plaži Slanici otoka Murtera.

image

Story na Instagramu Ivane Brkljačić

Vidi se da ju je cijena oduševila budući da se danas rijetko gdje može naći kava za tako malenu cijenu, a to je pokazala zalijepivši na svom storyju uz fotografiju računa 'palac gore i pljesak'.

- Na jednoj od najljepših plaža na Jadranu. Cijena kave 7 kuna, napisala je.

To je inače sasvim različito od trenda koji se na društvenim mrežama javlja svakog ljeta, kad brojni poznati, ali obični građani dijele fotografije računa s visokim cijenama, gdje se nerijetko razvija žučljiva rasprava oko toga zašto je kava toliko skupa na Stradunu ili sličnim top turističkim destinacijama.

image

Ivana Brkljačić

Damir Krajac/Cropix

A Ivana Brkljačić, iako više nije aktivna sportašica, često u medijskim istupima govori kako joj je drago da je profesionalno ostala vezana uz sport. Osim što je bila direktorica Hanžekovićeva memorijala Brkljačić se zapravo jako rijetko može vidjeti na javnim događajima, a o privatnom životu govori samo kad mora. Zna se tek da joj je 2006. godine propalo vjenčanje s tadašnjim dečkom Frankom, a dvije godine kasnije se pisalo da je u vezi s trenerom Rolandom Vargom.

- S Frankom sam u vezi bila dvije godine, a od toga smo zajedno živjeli godinu i pol, otkad se on doselio k meni iz Pule. On me zaprosio, ja sam pristala i sve se dogodilo jako brzo. Vjenčanje smo zakazali za 23. rujna, ali sam praktički u zadnji trenutak shvatila da nismo jedno za drugo. Drukčiji smo ljudi, drukčije smo odgojeni i imamo različite životne ciljeve i poglede na život, zbog čega smo odlučili otkazati vjenčanje', ispričala je tada.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 03:46