DESET VJENČANJA U DVA MJESECA

Pogledajte tko će sve od poznatih Hrvatica i Hrvata ovo ljeto uploviti u bračnu luku!

Vjenčanja su najavili Boris Novković, Edita Misirić, Nevena Rendeli, Vilibor Sinčić, Iva Šulentić i drugi
Antonija Gogić i Marijan Bračulj

Nakon što je nedavno javnosti otkrila da se ponovno udaje, televizijska voditeljica Nevena Rendeli produženi je vikend iskoristila za druženje s prijateljicama u Beogradu. Jedno od posljednjih djevojačkih.

Inače, Nevena je svog odabranika, snimatelja Maka Vejzovića, upoznala još u dramskoj grupi u osnovnoj školi, a iako se već dugo poznaju, ljubav se rodila prošlog ljeta na Hvaru gdje su zajedno radili emisiju ‘Šušur’. Šuška se da će se ova svadba održati na njihovu prvu godišnjicu, i to na Kornatima.

A dok Nevena, čiju će haljinu vjerojatno kreirati njezina draga prijateljica Anamarija Brkić, priprema morsku svadbu, u novu bračnu luku uplovit će i njezin bivši suprug, poduzetnik Marijan Bračulj, koji s bivšom misicom Antonijom Gogić očekuje dijete.

Antonija Gogić i Marijan Bračulj

Marijan Bračulj i Antonija Gogić

Tajna lokacija

Prošlog vikenda brakom su svoju ljubav okrunili i urednik i voditelj Filip Brkić i košarkašica Iva Ciglar, a i Simona Ištvanović, bivša Gotovac, i ugostitelj Stanislav Mijoković. Toplije vrijeme, proljeće i ljeto, koje i jest tradicionalno svadbena sezona, za svoje vjenčanje odabrali su i novinari Nataša Božić i Josip Šarić, koji su se vjenčali sredinom svibnja.

Sljedeći vikend svoju proslavu života pripremaju i nogometaš Dinama Junior Fernandes i njegova djevojka Marija Marta Radić. Intimno vjenčanje će se 4. lipnja održati na tajnoj lokaciji na Jadranu. Njihova svadba neće biti klasična, već vjenčanje na otvorenom uz zalazak sunca, u prisutnosti matičara i sedamdesetak uzvanika, od kojih dvadesetak dolazi iz Čilea.

Spinaker

Junior Fernandes i Marija Marta Radić

Prva i jedina za Vilibora

A ovog ljeta slavlje u krugu šire obitelji i prijatelja planira i mladi političar i saborski zastupnik Ivan Vilibor Sinčić. On će se, naime, oženiti svojom devet godina starijom zaručnicom Vladimirom Palfi. Par je zaručen već tri godine, a svadbu su već odgađali zbog izbora.

Zagreb, 281214.
Iscekivanje izbornih rezultata u izbornom stozer predsjednickog kandidata Ivana Sincica u paviljonu 18 zagrebackog velesajma.
Na fotografiji: Vladimira Palfi i Ivan Sincic.
Foto: Dragan Matic / CROPIX
Dragan Matic / CROPIX
Vladimira Palfi i Ivan Sinčić

Ivan Vilibor Sinčić i Vladimira Palfi

O svojoj budućoj supruzi Sinčić je rekao da ga je osvojila svojom srčanošću i time što mu je vrlo slična te mu je, priznao je, promijenila život iz temelja. Već je više puta naglasio kako bi sa svojom suprugom volio živjeti na nekom seoskom imanju i baviti se poljoprivredom.

Vjenčanje na moru, šuška se već ovog ljeta, mogla bi organizirati i modna dizajnerica i kći našeg slavnog nogometaša, Anamarija Asanović. Ona je, naime, još tijekom trudnoće najavljivala da će ona i njezin partner i otac njezine kćeri Zorke, surfer Marin Siriščević, intimno vjenčanje organizirati nakon rođenja kćeri. A kako su djevojčicu nedavno krstili, a kum je bio Anamarijin brat Antonio, možda uskoro slijedi još jedno slavlje u obitelji Asanović.

Nakon šest godina ljubavi ponovno se ženi i pjevač Boris Novković. I to će vjenčanje, prema najavama, biti u Dalmaciji, a Novkoviću će brak s 19 godina mlađom Zadrankom Ines Katić, kojoj je posvetio i pjesmu, biti treći.

Zagreb, 100416.
Arena Zagreb, Laniste.
Borilacki spektakl UFC Fight Night.
Borba Nicolas Dalby (DAN) - Zac Cummings (SAD).
Na fotografiji:  u publici.
Foto:  / CROPIX
Ronald Gorsic / CROPIX

Boris Novković i Ines Katić

Svoju dugogodišnju vezu brakom će uskoro okruniti i voditeljica Edita Misirić i Javor Vrkljan, a šuška se da će i Iva Šulentić i njezin Igor Mikloušić uskoro postati supružnici. Krajem prošle godine zaručili su se i glumac Stefan Kapičić i Ivana Horvat, pa se i o tom vjenčanju sve glasnije govori.

Stefan Kapičić / Facebook

Stefan Kapičić i Ivana Horvat

Edita Misirić / Instagram

Edita Misirić i Javor Vrkljan

Iva Šulentić / Instagram

Iva Šulentić i Igor Mikloušić

A svadbena zvona čuju se i izvan hrvatskih granica, vjenčanja su najavili Ana Ivanović i Bastian Schweinsteiger te Antonio Banderas.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. svibanj 2024 17:20