OGLASILE SU SE

Pojavila se priča da Ana Gruica i Viktorija Rađa više nisu prijateljice: ‘Puklo, što ćemo sad?‘

Ana Gruica imala je nedavno crkveno vjenčanje sa suprugom Boranom Uglešićem

Ana Gruica i Viktoria Rađa

 Cropix

Poznate Splićanke Ana Gruica i Viktorija Rađa ovih su dana bili vruća tema napisa u medijima nakon što se supruga proslavljenog košarkaša nije pojavila na nedavnom vjenčanju prijateljice. Naime, Ana Gruica imala je nedavno crkveno vjenčanje sa suprugom Boranom Uglešićem, poznatim splitskim psihijatrom, a potom i raskošnu svadbu u Sitnom Gornjem pokraj Splita, odakle je ona rodom.

Svi su očekivali da će se pojaviti i Viktorija Rađa sa suprugom, no to se nije dogodilo.

Podsjetimo, njih dvije su dugogodišnje prijateljice, a upoznale su se još tijekom manekenske karijere. Nerijetko su na društvenim mrežama objavljivale posvete jedna drugoj.

Kako je objavio Story, Rađe su vikend kada se udavala Ana Gruica proveli u svojoj vikendici u Istri. Također ističu da su se Dino i Viktorija odazvali pozivu na svadbu Petra Graše i Hane Huljić prošle godine.

Budući da se Viktoria i Dino nisu pojavili na vjenčanju, odmah se proširila priča da je puklo veliko prijateljstvo među bivšim manekenkama.

No, da je između splitske dame sve ok, svjedoče njihove objave na Instagram Storyjima.

- Puklo prijo, što ćemo sad??, duhovito je uz puno emotikona napisala Viktorija Rađa, a nije se dugo čekao odgovor Ane Gruice.

- Pa eto. Ovi znaju prije nas, oglasila se i Gruica, koja početak kolovoza provodi na Mikonosu, gdje je sa suprugom otišla na medeni mjesec.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 00:32