OŠTRA PORUKA

Pokos očitala Borjanu lekciju iz povijesti: ‘Kako je moguće da jedan veliki Srbin i domoljub onda igra za Kanadu? Licemjer‘

Vlatka Pokos na Instagramu se osvrnula na izjavu vratara Kanade i Crvene zvezde Milana Borjana da ‘Knin nije Hrvatska‘

Vlatka Pokos

 Josip Moler/Cropix

Bivša televizijska voditeljica Vlatka Pokos na svom se Instagram profilu osvrnula na izjavu vratara Kanade i Crvene zvezde Milana Borjana o tome da nije rođen u Hrvatskoj, ‘nego u Krajini, Dalmaciji, to je bilo srpsko mjesto.‘

"Prije svega, čestitam hrvatskoj reprezentaciji na maestralnoj pobjedi nad Kanadom! Svi smo jako ponosni i vjerujemo u njihov uspjeh i na ovom Svjetskom prvenstvu!

LEKCIJA IZ POVIJESTI I ZEMLJOPISA ZA MILANA BORJANA

Dragi Milane, imam dovoljno godina da se malo bolje sjećam povijesti i zemljopisa ovih prostora pa Vam mogu sa sigurnošću reći da ste 1987. godine rođeni u Socijalistickoj Republici Hrvatskoj, u HRVATSKOJ prelijepoj Dalmaciji i HRVATSKOM gradu Kninu. Vaši preci su u Hrvatsku stigli bježeći pred Otomanskim carstvom i našli dom na hrvatskom tlu ali, nažalost, nisu prihvatili ovu zemlju kao svoju domovinu već su ovdje željeli stvarati ‘Srbiju‘. Maligna tvorevina koju spominjete kao mjesto svog rođenja, nikad nije postojala, osim u mokrim snovima velikosrba a ti isti su razlog za bijeg Vaše obitelji iz vaše domovine Hrvatske. Kad širite velikosrpske laži po svijetu i dirate se u hrvatsko sveto tlo, plaćeno tisucćama žrtava i krvlju, onda morate očekivati odgovor koji Vam se neće svidjeti.

Nikakav ekstremizam ne podržavam i smatram poraznim da se Vi kao mlada osoba, koja je provela veći dio života u Kanadi, hranite mržnjom i lažima. Mogli ste očekivati, nakon svojih bijednih, neinteligentnih provokacija da nećete biti omiljeni u Hrvatskoj.

I za kraj jedno pitanje: kako je moguće da jedan veliki Srbin i srpski domoljub igra za reprezentaciju Kanade a ne Srbije? Obični ste licemjer!

A prije no što proglasite druge primitivcima, dobro se pogledajte u ogledalo i razmislite o vlastitom ponašanju", napisala je Pokos na Instagramu i u samo dva sata prikupila više od 200 lajkova.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. ožujak 2023 10:53