ODMAH SE POHVALILA

Policajac udijelio kompliment Uršuli Tolj: ‘Kako ne bih najbolje noge HRT-a prepoznao!‘

Nakon posjeta MUP-u, poznata televizijska voditeljica u hashtagu na Instagram Storyju našalila se kako će noge - osigurati

Uršula Tolj

 Ivana Nobilo/CROPIX

Dugogodišnja urednica i voditeljica na HRT-u, Uršula Tolj, izgleda sjajno i na pragu 49. godine, pa nije nikakvo čudo što jednostavno ne može "pobjeći" od brojnih komplimenata. A ovih dana na svom Instagram Storyju prepričala je simpatičnu anegdotu koju je doživjela u Zagrebu.

- Bila u MUP-u, po osobnu od male, evo ovakva, s maskom na licu. I policajac me prepozna.

Ja njemu: Pa kako ste me prepoznali?

A on: A kako ne bih najbolje noge HRT-a prepoznao! - napisala je voditeljica pa se u hashtagu našalila kako će ih osigurati.

image

Uršula Tolj

Screenshot/INSTAGRAM

Atraktivna Uršula ljetos je u intervjuu za Gloriju rekla kako ima sreće što najviše voli jesti voće i povrće, a uz to joj je i metabolizam brz. Nikad nije bila na dijeti, niti ih podržava, ali zato redovito vježba.

- Nakon prvog porođaja i dojenja, nisam bila zadovoljna izgledom grudi. No odustala sam od operacije kad sam shvatila da bih još koji put morala ići pod nož, jer silikone je poželjno promijeniti nakon nekog vremena. Danas sam presretna što sam odustala - izjavila je Tolj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. ožujak 2024 11:29