BIO I LIVAJA

Policija upala na tulum misice: Orile cajke Stobrečom, Barbari pjevala Brenina nevjesta. Što se dogodilo?

Barbara Ljiljak je 34. rođendan proslavila u stobrečkoj konobi ‘Nikola‘, a čini se da se slavlje otelo kontroli...

Barbara Ljiljak

 Čitatelj SD/arhiva/Cropix

Policija je upala na proslavu 34. rođendana Miss Universe Hrvatske, splitske manekenke Barbare Ljiljak, održanog u jednoj stobrečkoj konobi. Tamo je društvo zabavljala srpska pjevačica Aleksandra Prijović. Koga su policajci tražilli?, pišu 24sata.

24sata navode da je na proslavi bio i Marko Livaja, te da im je pjevala Brenina nevjesta. Što se ondje događalo?

Luksuzne pripreme

Slobodna Dalmacija je prošlog vikenda pisala kako je Barbara Ljiljak, zaljubljenica u uređenje interijera i dizajn, čemu se u posljednje vrijeme više posvetila, proslavila 34. rođendan u stobrečkoj konobi “Nikola”, gdje se s društvom zabavljala uz taktove pjesama pop-folk pjevačice Aleksandre Prijović, Brenine nevjeste i supruge njezina posinka Filipa Živojinovića.

image

Barbara Ljiljak

Niksa Duper/Cropix

Atraktivna Barbara uljepšavala se uoči rođendanske proslave u splitskom hotelu “Ambasador” odakle je fotografiju na svom Instagram Storyju objavila i njezina glazbena gošća.

Pripreme su, ako je suditi po fotografijama, bile prilično luksuzne, a Barbara ni tijekom šminkanja, za koje je angažirala beogradskog make up artista Bojana Vukadinova, iz ruku nije ispuštala preslatkog pomeranca.

Na proslavi u konobi “Nikola” okupio se velik krug njezinih prijatelja, a djelić atmosfere s hotelskih priprema i slavlja u stobrečkoj konobi na svojim su Instagram profilima podijelili Bojan Vukadinov i fotograf Ivan Gudić, koji je u kratkom videu snimio i Aleksandrinu izvedbu hita "Marš", čiji stihovi glase "...I biću ti kriva i mrtva, i živa, i zabole me. I priznaću, jesam i luda i besna kad uhapse me. Pa marš, more, tamo nek te druge paze, što pijane padaju kô kamikaze. Tu gde biraš žene za dve crvene, tu nikad neće, neće biti mene. Dobro sam i živa koliko si me ubio, ma marš, more, tamo gde si dosad bio…".

image

Barbara Ljiljak

Biljana Gaurina/Cropix

Barbara je prije godinu dana 33. rođendan proslavila u jednom zagrebačkom restoranu, između ostalih i s prijateljicama Ivom Šarić, Mijom Franić, Ivom Jerković i Natalijom Pricom, a njezinu je feštu tada svojim hitovima začinio popularni srpski glazbenik Saša Matić.

Lanjsku je proslavu obilježila prava filmska scena kada je u trenucima slavlja u restoranu pred njegovim ulazom osvanuo Barbarin poklon iznenađenja - skupocjeni crni Porsche s velikom ružičastom mašnom!

Iako je taj "detalj" zapalio internetske portale, na kojima su se brojni komentatori pitali tko je darežljivi tajanstveni obožavatelj lijepe Barbare, manekenka je kasnije objasnila kako je "automobil bio naručen".

image

Barbara Ljiljak

Čitatelj Slobodne Dalmacije
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 06:07