HIT EUROSONGA

Polufinalni nastup Leta 3 uvjerljivo najgledaniji na YouTubeu, skočili su i na kladionicama: ‘Vidi se tko su lideri‘

Iako je prošlo tek 12 sati od prve eurovizijske večeri već sada se vidi jasno tko su lideri, piše stranica escxtra.com

Let 3

 Livio Andrijic/Cropix

Nakon jučerašnjeg plasmana u finale Eurosonga, Let 3 ponovno je skočio na kladionicama i sada riječki bend ponovno drži 14. mjesto. No ono što je zanimljivo u cijeloj situaciji jest da je Mama ŠČ! uvjerljivo postala najgledaniji nastup iz sinoćnjeg polufinala na YouTubeu.

Kako piše postal escxtra.com, "iako je prošlo tek 12 sati od polufinala, već sada se vidi jasno tko su lideri." Prema podacima koje su obradili nešto prije podneva, stvari stoje ovako. Prvo mjesto drži Let 3 s više od 656 tisuća pregleda (i rastu iz sata u sat).

Potom slijedi Izrael s oko 530 tisuća pregleda, dok treće mjesto drže Finci (na kladionicama su drugi s 21 posto šanse za pobjedu) s oko 442 tisuće pregleda.

Nastup apsolutno favorizirane švedske predstavnice Loreen, koja je na kladionicama prva s 45 posto šanse, ima pak 421 tisuću pregleda i time drži četvrto mjesto. Peti su Norvežani (303 tisuće), a šesti srpski predstavnik Luke Black (271 tisuća). Na escxtra.com ističu kako prva dva mjesta na YouTubeu tako zauzimaju izvođači o kojima se nije baš nešto pričalo kao favoritima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 17:55