BLOOM SLAVI

Ponosna mama Maja Šuput: ‘Moja najveća ljubav na svijetu, najveće postignuće i razlog za sreću‘

Maja Šuput i Nenad Tatarinov proslavili su veliki drugi rođendan svog sinčića Blooma

Nenad, Maja i Bloom

 Instagram/Maja Šuput/

Vrijeme je za veliko slavlje u obitelji Šuput-Tatarinov! Maleni Bloom, sin pjevačice Maje i njezina supruga Nenada, slavi svoj veliki drugi rođendan, a ponosna mama pohvalila se videom proslave na svom Instagram profilu.

"Jutarnja dostava torte. Sretan rođendan mojoj najvećoj ljubavi na svijetu, mom najvećem postignuću i razlogu za neopisivu sreću. Moj život posljednje dvije godine okrenuo si naopačke, naučio me što je ljubav i što su prave vrijednosti. Volim te neopisivo, ljubavi moja mala. Dan je spreman za slavlje pa krenimo...", napisala je Maja u opisu videa na kojemu Bloom uživa u kolačima, rođendanskoj svjećici i jagodama s čokoladom.

"Sretan Rrođendan, najdraži moj dječače... Uz tebe smo svi shvatili što je to prava istinska sreća, čista ljubav i najiskreniji osmijeh dok otkrivaš svijet... Želim ti život ispunjen igrom, smijehom, zdravljem i ljubavlju... Želim ti da narasteš veeeeliki i da ostaneš uvijek tako dobar kao i do sada, da baš nikada ne skidaš taj svoj savršeni osmijeh s lica... volim te puuunooo BABY BLOOM", poručio je u komentarima Majin prijatelj, stilist Marko Grubnić, a zaredale su se i brojne druge čestitke u komentarima.

"Najvećem svjetskom putniku, influenceru i legendi u Hrvata, sretan rođendan", "Sretan rođendan ljepotanu", "Sretan drugi rođendan malom frajeru" - glasili su neki od komentara, a Majina objava je u manje od pola sata prikupila više od 2000 lajkova.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 00:18