ACUSTIC ALBUM

Ponosni roditelji pružili podršku Jeleni Rozgi: Pogledajte emotivne trenutke iz Esplanade

- Poslušala ono što mi u 27 godina karijere nikada nije dalo pogrešan savjet, svoje srce, rekla je okupljenima Jelena Rozga

Jelena Rozga s majkom Marijom

 CROPIX

Poznata Splićanka Jelena Rozga koja će uskoro okupiti društvo u zagrebačkoj Areni na svom prvom koncertu u ovoj dvorani u karijeri predstavila je novi acustic album "Minut srca mog". u Smaragdnoj dvorani hotela Esplanade brojni su uzvanici imali prilike čuti neke od 19 pjesama s albuma - Jeleninih najvećih hitova i najdražih pjesama iz 27 godina karijere - u sasvim novom ruhu.

- To su sve pjesme koje su pronašle mene. Mnogo je divnih pjesama obilježilo moj život, a izabrati one koje će naći mjesto na ovom albumu nisam ni znala ni mogla sama, pa sam poslušala ono što mi u dvadeset i sedam godina karijere nikada nije dalo pogrešan savjet, svoje srce, ispričala je Rozga.

Jelenu su tom prigodom podržali brojni kolege i prijatelji: Vjekoslava, Tonči i Ivan Huljić, Marko Tolja, Matija Cvek, Ljupka Gojić Mikić, Nika Turković, Tatjana Dragović i Vlaho Arbulić, Jole, Lejla Filipović, Matea i Bruno Kovačević..

- Prije 27 godina Tonči je donio kući kazetu i kaže poslušajmo ovo, stavi kazetu i čim je krenula pogledamo se i nasmijemo se. Ta djevojka u glasu je imala i nježnost, i moć, i karizmatičnost i odmah smo rekli - to je to! Od toga je prošlo 27 godina, počela je hodati na prstima, a onda je to preraslo u velike korake i moćan glas, prisjetila se Vjekoslava Huljić svog prvog susreta s Jeleninim talentom.

‘Minut srca mog‘ album je na kojem je Jelena dugo i naporno radila okupivši oko sebe najbolje glazbenike i iznimnog producenta.

- Sretna sam i zahvalna što je na putu stvaranja ovog albuma uz mene bio producent Srđan Sekulović Skansi, ali i što su kroz cijelu moju karijeru u mene vjerovali Vjekoslava i Tonči Huljić. Prepoznavši moj sentiment, darovali su mi ono za što živim, cijeli svijet čarobnih pjesama, kazala je Splićanka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. siječanj 2023 03:13