UTEGNUTO TIJELO

Ponudila više od same razglednice: Snježana Mehun pokazala zavidnu figuru u badiću

Trenutačno odmara u talijanskom gradiću Portofinu, a Instagram pratiteljima ponudila je mnogo više od samo razglednice

Snježana Schillinger

 Instagram/screenshot

Snježana Schillinger (50), donedavno Mehun, pokazala je zavidnu figuru na fotografijama koje je objavila na Instagramu.

Hrvatska poduzetnica trenutačno odmara u talijanskom gradiću Portofinu, a uz odličan pogled na obalu, svojim je Instagram pratiteljima pokazala i svoje utegnuto tijelo spremno za ljeto.

"Je'l netko rekao produženi vikend?! Razglednica iz Italije", napisala je u opisu objavljenih fotografija na kojima veselo pozira.

Podsjetimo, Snježana se prošle godine udala za austrijskog poduzetnika Franza Schillingera (59) na otočiću Piškera na Kornatima, Snježaninu mjestu iz snova.

- Baš sam željela da moje vjenčanje bude na tom nenaseljenom otoku u kornatskom arhipelagu, na kojem sam ljetovala najmanje deset puta. Premda Piškera nije turistički razvikana kao ostatak Kornata, meni je, možda baš i zbog toga, najdraža. Za mene taj otok ima posebnu energiju, a fora mi je da na svadbi umjesto automobila trube brodovi - rekla nam je mladenka šest sati prije samog vjenčanja.

Među 60-ak uzvanika koji su partijali na luksuznoj jahti bili su Ana Rucner, Nives Celzijus, Ecija Ivušić i njezin zaručnik Goran Belošević.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 04:38