ZAKOPALI SJEKIRE

Popović i Kojić postali bliski prijatelji, zajedno slavili i Igorov rođendan: S društvenih mreža šalju zanimljivu poruku

Biviš Severinini partneri donedavno su bili zakleti neprijatelji, ali čini se da se to promijenilo

Igor Kojić, Severina, Milan Popović

 Cropix/

Bivši Severinini partneri i donedavno zakleti neprijatelji, Milan Popović i Igor Kojić, očito su zakopali sjekire i postali bliski prijatelji.

Kako je objavio Story, Kojić je nedavno proslavio 35. rođendan, a na slavlju mu je bio i Popović koji sa Severinom ima sina Aleksandra oko kojeg se već godinama spore na sudu. Milan je na rođendan poveo i 11-godišnjeg sina jer dječak zadnje tjedne ljetnih praznika provodi upravo s ocem u Srbiji.

Zanimljive su i poruke koje su njih dvojica objavili na društvenim mrežama. Kojić je, naime, 4. kolovoza objavio selfie uz poruku: "Winter is coming" (zima dolazi).

Istu poruku je na svojoj društvenoj mreži podijelio i Popović koji je objavio putokaz na kojem piše ‘Popovići-Kojići‘. Uz fotografiju je također napisao "Winter is coming".

Mnogi su protumačili da na ovaj način obojica šalju poruku svojoj bivšoj partnerici Severini.

No proslava Kojićeva rođendana na imanju njegova djeda, čini se, nije jedini put da su njih dvojica viđeni zajedno. Družili su se i u jednom restoranu u Puli.

Iako se pojavila informacija da je Popović Kojiću za rođendan poklonio skupocjeni Audi A8 koji vrijedi oko pola milijuna eura, Popović je u razgovoru za Index demantirao tu informaciju.

- Informacija vam nije točna, ali me ni ne čudi s obzirom na to da očigledno dolazi od Severininog lažljivog tima. Igor je od mene za rođendan dobio ikonu, rekao je Popović.

Iz Severinina tima još se nisu oglasili o ovom novom prijateljstvu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. prosinac 2023 18:59