ROĐENA SPREMNA

Popularna HTV-ova voditeljica oduševila izgledom u 6.42: ‘Nikad se ne uspijem naspavati, ali...‘

Maja Ciglenečki na televiziji je počela raditi za vrijeme prve godine studija engleskog i španjolskog jezika na Filozofskom fakultetu

Maja Ciglenečki i Ognjen Golubić

 FACEBOOK/Dobro jutro, Hrvatska

"Dobro jutro, urednice", obraća se popularna HTV-ova voditeljica Maja Ciglenečki svojoj šefici u srijedu u ranu zoru dok tri minute prije početka jedne od najgledanijih emisija na državnoj televiziji, "Dobro jutro Hrvatska", nanosi sjajilo za usne u backstageu.

"Dobro jutro! Baš ste nam danas zgodni", komplimentira joj urednica u videu objavljenom na TikToku, na kojemu je Maja dojmljivo čila i dotjerana, s obzirom na to da još na nebu nije zarudio dan, a nije ni popila kavu, bez koje je mnogima nezamislivo suvislo krenuti u dan, a kamoli u direktan TV program.

"Jel‘ Mirko donio kavu? Jel‘ ima kave?", pita, naime, Maja.

"Ima kave!", stiže odgovor.

"Okej, onda idemo na radno mjesto", prpošno odgovara Ciglenečki i kreće za kormilo trideset i jedne godine stare emisije, s kojom brojni Hrvati započinju dan.

Maja je na televiziji počela raditi za vrijeme prve godine studija engleskog i španjolskog jezika na Filozofskom fakultetu, piše Slobodna Dalmacija. Petnaestogodišnje medijsko iskustvo krenula je graditi na OTV-u te Novoj TV i CMC-ju. Na HRT je stigla 2010. i posljednjih godina, otkad je u udarnom programu, svojom smirenošću, duhovitošću i elokvencijom stekla brojne poklonike.

Maja često u intervjuima priznaje kako je "kronično nenaspavana" jer joj posao zahtijeva vrlo rano buđenje, ali to se na njoj nikad ne vidi.

"Spavam u prosjeku 5 sati dnevno kad radim. Ne uspijem se naspavati... Nikad! Djelujem odmorno zato što se našminkam. Šminka čini čuda i tri do četiri ili pet kava dnevno!", priznala je simpatična voditeljica.

Maja je i majka dvojice sinova, Luke (5) i Leona (2) te je udana za informatičkog stručnjaka Bojana Ciglenečkog. Sinovi su se, baš kao i ostatak obitelji, već naviknuli gledati mamu na velikom ekranu, ispričala je Maja za Slobodnu Dalmaciju.

"Sinovi me na televiziji uvijek isto doživljavaju, bio to Eurosong, moja emisija ‘Dobro jutro, Hrvatska‘ ili nešto treće. Fora im je vidjeti mamu na ekranu, no to ne drži dugo njihovu pozornost, brzo nastave s igrom", smije se Ciglenečki, koja je 2022. nastupila i u emisiji “Zvijezde pjevaju”, a sa Stjepanom Lachom stigla je stepenicu do polufinala.

@dobrojutrohrvatska Maja danas ima dobar outfit. A vazno ne i ima li kave. Tri minute do pocetka. #hrvatska #izascene #dobrojutro #outfit #voditelji ♬ original sound - DobroJutroHrvatska
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 19:53