POTPUNO ISKREN

Popularni dalmatinski pjevač: ‘Istina je, razvodim se. Imam novu osobu, novu ljubav...‘

Član Četiri tenora i bivši član klape Iskon rekao je da će pokrenuti postupak razvoda

Marko Pecotić Peco

 Saša Burić/Cropix

Marko Pecotić Peco, splitski pjevač i zabavljač, član Četiri tenora, bivši član klape Iskon, koji već neko vrijeme gradi svoju solo karijeru s bendom nastupajući na vjenčanjima i drugim raznim eventima, priznao je Slobodnoj Dalmaciji da se razvodi od supruge Irene nakon 16 godina braka i da je u pitanju nova osoba i ljubav.

image

Marko Pecotić Peco i njegova bivša supruga Irena

Niksa Stipanicev/cropix/

- Istina je da se razvodim. Prošlu nedjelju sam rekao Ireni da više ne mogu biti njezin suprug jer jednostavno više ne mogu lagati. Uglavnom, za sada je to sve primljeno dobro, doma smo okej, cijeli sam tjedan kod kuće, pričamo s djecom i komentiramo, ali službeno je da ćemo se razvesti - prokomentirao je Pecotić.

- Istina je da imam novu osobu i novu ljubav, razlozi za razvod su prestanak jedne ljubavi i vjerovanje u novu, kao i novi početak. Vrijeme će pokazati što će biti, a o novoj osobi...To moram pričati s njom da vidim slaže li se da to bude službeno, bez obzira što je i s druge strane to riješeno - dodao je.

image
Saša Burić/cropix/

Pecotić je rekao da će pokrenuti postupak razvoda. Tvrdi da ga je unutarnja borba natjerala da primijeti da ne postoji drugi način nego da prestane sebe lagati i kaže si kako stvari zapravo stoje.

- S vjerom u Boga i istinu mislim da bi to moglo dobro ispasti, za sada su svi to dobro prihvatili, a vrijeme će pokazati jesam li bio u pravu. Naravno da sam spreman snositi bilo kakve posljedice ako sam nekoga oštetio ili uvrijedio, ali čvrsto stojim iza svoje odluke i drago mi je da je supruga Irena to primila skroz normalno i da to ide onako kako bi trebao izgledati savršeni razvod - rekao je Peco.

Pecotić otkriva da on i dalje odvozi djecu u školu svako jutro, i vraća ih. Kad nje nema, on pripremi ručak, ali zna da su sada samo roditelji njihova dva sina, Ivana i Andre, i to ne želi narušiti.

image
Nikša Stipaničev/cropix/Nikša Stipaničev/cropix

- Ono što sam se najviše bojao je da će novine to napuhati i napraviti neku priču i sapunicu, hvala što ste me nazvali da provjerite. Ja sam se bio uživio u instituciju braka kao takvu i borio se da ona opstane, pogotovo otkad sam promijenio životnu priču, ali kada ostaneš sam i pogledaš sebi u oči stvari postanu jasnije i uz Božju pomoć će ovo sve dobro završiti i nadam se da ćemo za 2-3 godine gledati na ovo s pozitivne strane - iskren je pjevač.

- Kad se dublje pogleda u sebe, moraju se stvari sebi priznati i ako si ti čist u srcu, onda bez obzira na to što će reći selo, obitelj i prijatelji, znaš što je dobro za tebe, a samim time i za sve druge oko tebe. A kada lažeš sebe, onda lažeš i druge i nikom onda nije dobro. Bogu hvala sve ide u najboljem redu. Izabrao sam to, iznio cijelu filozofiju života, rekao joj i bit će to dobro - zaključio je Pecotić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 18:52