POSEBAN DOGAĐAJ

Poznata dizajnerica objavila fotografije s Hanom Huljić i Petrom Grašom: ‘Divno je kada ti prijatelji postanu obitelj!‘

Par se vjenčao u veljači 2022., u srpnju iste godine dobili su kćerkicu Albu, a prošlog su mjeseca potvrdili da će postati roditelji po drugi put

Petar Grašo i Hana Huljić

 Ante Cizmic/Cropix

Na društvenim se mrežama pojavila prva zajednička fotografija Hane Huljić i Petra Graše nakon što se doznalo da obitelj očekuje prinovu. Kao što znamo, pjevač je krajem prošlog mjeseca potvrdio za medije da očekuje drugo dijete sa suprugom Hanom. Par se vjenčao u veljači 2022., a u srpnju iste godine dobili su kćerkicu Albu.

Par je zablistao na krizmi kćerke Mirjane Mikulec, koja je fotografije s događaja podijelila na svom Instagramu. "Nakon godina prijateljstva, kumovi. Kakva je sreća i blagoslov kada prijatelji postanu obitelj", napisala je dizajnerica interijera uz fotografije na kojima su svi pozirali zagrljeni i nasmiješeni.

Pjevač je za ovu prigodu odlučio nešto svečanije izdanje, a Hana je zablistala u lepršavoj haljini koja joj je prekrivala trudnički trbuh. "Ne znam tko mi je ljepši", "Predivni svi od reda", "Divni ste", neke su od reakcija pratitelja uz brojne čestitke krizmanici.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. srpanj 2024 15:39