ODMOR IZ SNOVA

Poznata hrvatska glumica uživa s obitelji na Zanzibaru: ‘Djeca nam nikad nisu bila poslušnija‘

Kiša sipne s vremena na vrijeme, iznenadni oblaci osvježe na kratko, ali vrućina je nepobjediva, zaključila je Nataša Janjić Medančić

Nataša Janjić Medančić

 Biljana Blivajs/Cropix/

"Nikad nisam ljetovala zimi.", oduševljeno je na svom Instagram profilu zaključila glumica Nataša Janjić Medančić podjelivši mnoštvo fotografija svoje prve zime u toplijim krajevima. Naime, glumica zagrebačkog kazališta Gavella sa suprugom liječnikom Nenadom Medančićem i njihovo dvoje djece; kćerkicom Kajom i sinčićem Tonijem otputovala je na Zanzibar.

"Danas je pakleno vruće pa smo odlučili posjetiti šumu, točnije nacionalni park Jozani. Naš glavni interes bili su majmuni, naravno, ali bilo je i mnoštvo autohtonih biljaka i stabala. Kažu i zmija otrovnica, ali njih srećom nismo vidjeli. Šuma nas nije rashladila kako smo očekivali, ali nas je barem malo sačuvala od sunca. I stvarno, ali stvarno moraš zavoljeti ovaj čudesni otok.", zaključila je glumica otkrivši i kako su joj djeca "nikad bolja, nikad poslušnija, nikad divnija" te da s djecom treba putovati što dalje. U drugoj objavi Janjić Medančić se osvrnula i na vremenske prilike.

"Kiša sipne s vremena na vrijeme, iznenadni oblaci naizgled osvježe na kratko, ali vrućina je nepobjediva. Plima i oseka izmjenjuju se svakih 6 sati, od potpune pustoši do dubokog divljeg mora. Indijski ocean, vruć kao Whirlpool.", prenijela je svoje dojmove glumica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 22:31