VIDEO: KAKVA PREOBRAZBA

Poznata hrvatska vizažistica pretvorila se u Juliju Roberts, oduševila se čak i slavna glumica!

VIDEO: KAKVA PREOBRAZBA Poznata hrvatska vizažistica pretvorila se u Juliu Roberts, oduševila se čak i slavna glumica!
 Screenshot

Vizažistica Marina Mamić hrvatskoj je javnosti postala poznata nakon što je prije gotovo četiri godine na Facebooku podijelila video u kojem se uz pomoć šminke preobrazila u Bali - bega, lika iz tada popularne serije 'Sulejman Veličanstveni' kojeg je utjelovio turski glumac Burak Özçivit.

I tu je sve krenulo. Uslijedile su transformacije u Jennifer Lopez, Beyonce i Kim Kardashian, a tijekom trajanja nedavnog Europskog nogometnog prvenstva Marina se na jedan dan pretvorila u našeg reprezentativca Vedrana Ćorluku, ali i u Ivana Perišića.

Tijekom proteklog vikenda vizažistica, čije ćemo radove gledati u nadolazećem showu 'Tvoje lice zvuči poznato', sada je odlučila provjeriti kako je to biti Julia Roberts, a svoj rad objavila je na Instagramu i Facebooku.

Holivudskoj glumici Marinina preobrazba se toliko svidjela da je na Instagramu, gdje Juliju prati preko 610 tisuća obožavatelja, podijelila njezin rad.

- Jedva sam čekala jutro da podijelim ovu sretnu vijest s vama! Sinoć dok sam ponavljala cijelu transformaciju u Juliju stigla mi je obavijest da je ona podijelila moj video i označila me. Tri puta sam provjerila je li se to stvarno dogodilo, a zatim sam ostala neko vrijeme u šoku jer se tome zaista nisam nadala. Skakala sam i vrištala od sreće - napisala je Marina.

Dodala je da je transformaciju radila od 8 navečer do 8 ujutro te da je spavala samo par sati, što je, kako je zaključila, dokaz da se sav trud isplati.

A video posted by Marina Mamic (@marinamamic) on

A photo posted by Marina Mamic (@marinamamic) on

A photo posted by Marina Mamic (@marinamamic) on

A video posted by Marina Mamic (@marinamamic) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 16:20