MASKED SINGER

Poznata komičarka skinula masku Kiborga pa poručila Antoniji Blaće: ‘Oprosti što ti danima lažem...‘

Gledatelji su odlučili da spisateljica i komičarka mora skinuti masku, a poručili su joj da bi se trebala baviti pjevanjem

Masked singer

 Goran Jakus/rtl

Nakon što su Masked singera napustili Senna M, koji se skrivao se ispod maske Balthazara, a Emir Hadžihafizbegović skinuo prošle subote svoju masku Galeba, u trećoj emisiji otkriveno je tko je Kiborg. Iza zlatnog outfita skrivala se spisateljica, komičarka i blogerica Andrea Andrassy.

Ona je bila jedna od pet maski koje nakon duela stale pred "strašni sud" – Torpedo, Punjena Paprika, Majka Zemlja, Kiborg i Ajkula Drakula. U tijesnom glasovanju, pala je odluka da Kiborg napušta show.

''Oprosti što ti lažem već neko vrijeme'', poručila je Andrea Antoniji Blaće nakon što je skinula masku pa se obratila i Idi te nasmijala sve: ''Pitala me prošli tjedan jesam li ja Meduza pa sam joj rekla da nisam!''

''Počasti nas svojim glasom još malo više ubuduće'', poručila joj je Antonija Mandić. Andrea Andrassy za kraj uzbudljive večeri još je jednom otpjevala 'Despacito'.

Tijekom večeri, deset se skrivenih poznatih natjecatelja borilo u duelima.

Dalmatinka se našla u duelu s Torpedom. Otpjevala je pjesmu Glorije Estefan, "Conga", otkrila da voli kuhanje, spominjala američku i bosansku kuhinju, a totalno je zbunila publiku i detektive rekavši da - "limun jede kao naranču". Nagađalo se da se iza maske kriju Ana Sasso, Viktorija Rađa i Emilija Kokić... Borko Perić je, pak, rekao kako je uvjeren da je u pitanju glazbena diva Doris Dragović. Torpedo, koji je spominjao "lepezu osjećaja i muškosti", otpjevao je Mineinu pjesmu "Good Boy" a detektivi su razmišljali da se možda radi o pjevačima Alenu Islamoviću ili Tihi Orliću. Publika je prednost dala Dalmatinki.

Punjena Paprika zapjevala je protiv Tintilinića. Paprika je spominjao struju, gastarbajterski rad u Njemačkoj i oduševio publiku pjesmom "Gangam Style" uz pratnju plesača - u narodnim nošnjama. Detektivi su pretpostavili da se radi o pjevaču iz Bosne i Hercegovine. Antonija Mandić pomislila da je Paprika Ante Cash. Ida Prester je spomenula mogućnost da se vratio Senna M., dok je Enis Bešlagić bio uvjeren da je u kostimu Goran Bogdan. Tintilinić je svoje glasovne sposobnosti pokazao tj. pokazala izvodeći pjesmu "Fever". Mnogi su zaključili da se iza maske zasigurno krije osoba koja se bavi glazbom jer je megahit Peggy Lee zvučao savršeno. Antonija Mandić je vrlo samouvjereno rekla da zna tko se krije iza "cikle" kako ona naziva Tintilinića - misli da je u pitanju Ella Dvornik i smatra da je šteta da se s takvim glasom profesionalno ne bavi glazbom dok je Ida Prester u priču ubacila - Simonu Gotovac.

Ajkula Drakula odmjerio je svoje scenske vještine s Meduzom. Nakon dobre izvedbe "La Bambe" detektivski četverac zaključio je da se iza maske krije sportaš - ili Dubravko Šimenc ili Stojko Vranković, dok je Ida Prester pomislila da je u pitanju komičar Ivan Šarić.

- Sve sam radio za publiku. Tko mi se približi, pokažem mu zube, ali iza Ajkule Drakule skriva se meko srce. Za nastup se uopće ne pripremam, ja sam rođen spreman - rekao je Ajkula Drakula.

Meduza je očarala Ylvisovom pjesmom "Someone like me". U showu je, čini se, planula prva ljubav - između Meduze i Borka Perića, prštali su komplimenti na obje strane. Komentatori misle da je Meduza neki vrhunski back-vokal ili netko tko se bavi glazbom, ali piše pjesme za druge. Spominjale su se i Jelena Radan i Sementa Rajhard te Antonela Doko.

Svoj prolazak u daljnje natjecanje Majka Zemlja pokušala je izboriti protiv Licitarskog Srca, a izvela je pjesmu "Stare ljubavi" Tereze Kesovije u pomalo neobičnom aranžmanu. Komentari su bili: "Ovo je ozbiljan vokal", i kako je zvučala vanzemaljski. Enis Bešlagić pretpostavio je da je Majka Zemlja operna pjevačica Ivanka Boljkovac. Ida Prester, kombinirajući razne nagovještaje koji su se mogli čuti u prilozima o Majci Zemlji, zaključila je da se radi o Nini Kraljić. Tonka Mandić je, pak, uvjerena da u raskošnom kostimu krije splitska glumica Ariana Čulina, a s njom se složio i Borko Perić.

Licitarsko srce otpjevalo je "Simply the best" Tine Turner, a po glasu, nogama i plesu Enis i Ida zaključili su da se iza maske krije Indira Levak. Ili, možda Mila Elegović. Publika je svojim glasovima dalje poslala Licitarsko Srce.

Posljednji duel večeri bio je onaj između Kiborga i Slatkača. Kiborg je otpjevala "Despacito" a nakon nastupa koji je dobio žestoki pljesak, Borko Perić mislio je da se iza maske krije Maja Posavec, dok je Antonija bila uvjerena da je u pitanju Renata Sopek.

Za kraj duela na scenu je izišao Slatkač i izveo pjesmu "Sugar" Robina Schulza te još jednom potvrdio da je sjajan vokalist.

''Treniram šest dana u tjednu i tako godinama. Biceps, triceps, kvadriceps… Malo mi je ček i žao što me sada vidite kao ravnu ploču. Teretana je moj drugi dom'' - poručio je Slatkač, te dodatno zbunio sve riječima da je "mlađi nego što je".

"Ljudi moji, Zdravko Čolić'', Enis je nasmijao sve u studiju, a detektivi su se složili kako je nastup bio toliko vjeran originalu da im se činilo da su slušali matricu. Ida je predložila Dinu Jelusića, a Antonija Damira Kedžu.

Jesu li u tim silnim nagađanjima uspjeli pogoditi barem neko ime, vidjet ćemo u novim emisijama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 00:20