NOVI LJUBAVNI KRAH

Poznata radijska voditeljica prekinula sa suosnivačem Bellabeata, već je iselila iz stana?

Par se navodno razišao i Ivana više ne živi sa dečkom u stanu u centru grada
Ivana Mišerić
 Marko Todorov/Cropix

Radijska voditeljica Ivana Mišerić i suosnivač hrvatsko-slovenske startup tvrtke Bellabeat Sandro Mura navodno više nisu u vezi.

Par koji je od prošlog ljeta živio zajedno, navodno se razdvojio, piše Story. Dodaju da gradski kuloari već neko vrijeme govore da se par razišao i da Mišerić više ne živi s dečkom te da je donedavne šetnje Zrinjevcem zamijenila velikogoričkim krajem.

Lijepa radijska i televizijska voditeljica nije od onih osoba koje će na sva zvona govoriti o privatnosti pa je tako i vezu sa Sandrom neko vrijeme skrivala od očiju javnosti. No, u studenom 2018. godine otkrila je kako je ponovno zaljubljena. Mišerić je tada objavila fotografije s Maldiva, prvog zajedničkog putovanja s novim dečkom, pokazavši u koga je sretno zaljubljena.

Samo nekoliko mjeseci prije toga Ivana je službeno objavila kako je prekinula zaruke s bivšim dečkom Jurjem Hrvačićem, s kojim je bila u vezi više od pet godina.

View this post on Instagram

Wolverine. ??

A post shared by Ivana Miseric (@ivana_miseric) on

Ivana je inače često na društvenim mrežama objavljivala fotografije sa Sandrom, ali je u jednom trenutku iznenada prestala to činiti, što je bio prvi znak da par proživljava krizu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 21:01