IVANA MIŠERIĆ

Poznata radijska voditeljica rasplakala fanove značenjem nove tetovaže: ‘Baš si me raznježila‘

‘Bolonjez je gotov‘, crnom joj je tintom zapisano ispod grudi neobičnim rukopisom. No, tetovaža zapravo krije jako dirljivu priču
Ivana Mišerić
 Karmen Poznic Bozic

Na prvi pogled, pomalo neobičnu tetovažu dala si je napraviti radijska voditeljica Ivana Mišerić (35).

- Bolonjez je gotov - crnom joj je tintom zapisano ispod grudi neobičnim rukopisom.

No, tetovaža zapravo krije nevjerojatno dirljivu priču.

Ivanina majka koju je od milja zvala Buba preminula je krajem veljače ove godine, a upravo su riječi ispisane u tetovaži njezina posljednja poruka ostavljena Ivani.

image
Karmen Poznic Bozic

- Njen rukopis. Njena zadnja poruka. Svakakvi dani se vrte ali budem sretna jer u svakom novom tražim i pronalazim oblike u kojima bi bila uz mene. Najbliže srcu slovima, u srcu sva ljubav i sjećanja, cijela u meni… Ova mi je najdraža, ova je baš moja. Od mene za Bubicu - napisala je voditeljica na Instagramu podijelivši fotografije iz tatoo salona.

Opis i gesta raznježili su pratitelje, a mnogi od njih među kojima i Saša Lozar, Viktorija Rađa, Martina Tomčić i Dalibor Petko nisu propustili komentirati objavu.

- Ja tebe obožavam - napisala joj je Nives Celzijus.

- Ajoj, baš si me raznježila sada, rasplakala. Jedna je majka zauvijek; ponosna na tebe gore s neba. Ljubav nikad ne prestaje, možda samo mijenja dimenziju postojanja - poručila joj je Mirta Šurjak.

image
Karmen Poznic Bozic

Sredinom travnja, gotovo dva mjeseca nakon majčine smrti, Ivana joj je posvetila objavu na dan kada je trebala imati rođendan.

- Znala je reći : ‘I Severina danas ima rođendan, znaš?’ Znam, Buba. Malo bi godina danas proslavila... Evo, baš sada bih ti došla doma vjerojatno sa šampitama ili šaum rolicama. Možda bih se rasplakala kada bih ti čestitala rođendan, možda i ne bih... ne mogu procijeniti. Bilo ti je teško proći zagrljaje bez suza. Put suza traje... Čekam da prodišem. Glas, pozivi, tvoja blagost postojanja u ovom trenu najviše mi nedostaju. Otišla si brzinom svjetla. I tiho, kako si i živjela. Zato te valjda sada tražimo u Suncu. Život se tako nenadano ugasi i da mogu, toliko toga bih sada više. Da mi je samo još 3 minute. Sve dajem! Svaki trenutak je dragocjen. Vidim to. Bila si i ostat ćeš najbolja mama. Vidimo se jednom na ljepšem mjestu. Volim. Beskrajno. Budi mi u miru, Bubica... i smij se. Sretan ti rođendan - napisala je Mišerić.

Inače, voditeljica je 2006. godine izgubila oca, a njegov nenadani odlazak zauvijek ju je obilježio, kao i svakoga tko u kritičnim godinama izgubi oslonac u životu. Jednom prilikom je rekla kako joj tata jako nedostaje te ga još uvijek sanja.

Zagrepčanka voditeljica nedavno je zablistala u novoj kampanji za domaći brend nakita Karat Jewelry neodoljivo podsjećajući na fatalnu glumicu Anitu Ekberg u danima najveće slave, u filmu "La Dolce Vita".

image
Karmen Poznic Bozic

U intervjuu za Jutarnji tada je otkrila svoje planove za ljeto.

- Plan za ljeto je okvirno tu, idem u Istru i u Dalmaciju, puno sam rekla, ahhh... ali ništa više od toga ne znam u ovom trenutku. Bitno mi je da se odmorim, naspavam i obnovim - rekla je.

image
Karmen Poznic Bozic
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 20:55