IVANA BRKIĆ TOMLJENOVIĆ

Poznata reporterka napušta Novu TV, doznaje se i kamo odlazi: ‘Došla sam do životne prekretnice‘

Brkić Tomljenović je na Novoj TV provela posljednjih pet i pol godina, a sada je spremna za nove izazove
Ivana Brkić Tomljenović, novinarka i voditeljica s Nove TV.
 Neja Markicevic/Cropix

Dobro poznato lice Nove TV, iskusna novinarka i reporterka, Ivana Brkić Tomljanović, nakon pet i pol godina odlazi s ove televizije, potvrdila je za Slobodnu Dalmaciju.

- U novinarstvu sam 20 godina. Iza mene je puno reportaža, emisija uživo, intervjua i priča koje ću pamtiti cijeli život i koje sam radila s puno strasti. Ali, u ovom trenutku, došla sam do životne prekretnice kada sam spremna na nove izazove. Vjerujem da ću ih s jednakom energijom ostvariti na novom radnom mjestu, u PR-u. Samo na Novoj TV posljednjih pet i pol godina je proletjelo. S godinama sam prijateljstvo s dragim ljudima samo učvrstila i stekla nove prijatelje, kojima odlaskom nisam rekla ni zbogom ni doviđenja i koji će imati posebno mjesto u mom srcu, kaže Ivana.

image
Ivana Brkić Tomljenović, novinarka i voditeljica s Nove TV.
Boris Kovacev/Cropix

Ivana je diplomirala na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu i završila Akademiju za politički razvoj. Novinarsku karijeru započela je prije petnaest godina na Obiteljskom radiju, a nakon toga je radila na lokalnoj televiziji Z1, zatim na RTL-u i potom Al Jazeera Balkans.

Profilirala se u izvještavanju i praćenju najvažnijih događaja u političkoj i ekonomskoj sferi na području Hrvatske i inozemstvu.

image
Ivana Brkić Tomljenović s Mislavom Bagom i Sabinom Tandara Knezović
Privatna Fotografija
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. ožujak 2024 12:34