KAMPANJA ZA ‘SUPERSTAR‘

Poznate TV voditelje ovakve još nismo vidjeli: Šprajc kao Kum, Damira Gregoret kao zvijezda noira

‘Superstar‘ nosi 50.000 eura nagrade, a jedan je od najuspješnijih formata u povijesti

Zoran Šprajc i Damira Gregoret

 RTL

Kolege na RTL-u jako dobro znaju da su glumačke cipele moja tiha patnja pa uvijek nađu načina da me u njih obuju. Zadnji put sam bio ‘psihijatrijski slučaj‘ u najavi za ‘Stanje nacije‘, što sam vrlo uvjerljivo odradio. Sad su me, evo, stavili u fotelju ‘Kuma‘, vjerojatno najvećeg i najlegendarnijeg filmskog lika - kaže Zoran Šprajc.

Glazbeni spektakl

- Nadam se da ću opravdati povjerenje publike ‘Superstara‘, a možda sad uđem i u konkurenciju za Zlatni Studio u kategoriji najbolji mladi glumac - dodao je Šprajc, koji je u sklopu RTL-ove kampanje za glazbeni spektakl ‘Superstar‘ (franšizu originalnog naziva‘ Idols‘, jedan je od najuspješnijih formata u povijesti televizije koji je produciran u čak 56 zemalja, a čiji start nestrpljivo čekamo i na RTL-u) rekreirao scenu iz kultnog ‘Kuma‘. Sjedeći na čelu stola svima onima koji se još dvoume bi li se prijavili obećao je ‘ponudu koju neće moći odbiti‘ - vrijednu novčanu nagradu od 50.000 eura.

Šprajc nije jedina RTL-ova zvijezda koja se potrebe ‘Superstar‘ kampanje, iza koje stoje Eugenija Prša i Luka Grubišić (mladi članovi RTL-ova videoodjela), pretvorila u neke od najprepoznatljivijih ikona popularne kulture. Ana Brdarić Boljat tako je nakratko postala glavni lik iz filma Wesa Andersona te za buduće natjecatelje pripremila mikrofone i kamere. Damira Gregoret dočarala je crno-bijeli ugođaj film noira, uz prikladnu kostimografiju i jazz pozadinu, kao lukava detektivka koja ima samo jedan cilj - otkriti iduću glazbenu zvijezdu.

- S glumom sam ‘koketirala‘ cijelo odrastanje, pa mi nije bio problem sudjelovati u ovoj kampanji. Tim kreativaca koji su je osmislili unosi pozitivu na televiziju, pa je s njima gušt raditi. Andersona volim jer ima pomaknut pogled da film, sliku, temu. Sve je savršeno nesavršeno, baš kao što je, uglavnom, i u životu. A što se ‘Superstara‘ tiče, to je sjajna prilika za mlade ljude da ostvare svoje snove. Tko to ne bi podržao? - kaže Ana.

Epoha aerobika

- Svidjela mi se i ideja i odličan, kreativan tim koji je to radio. Baš sam razmišljala kako i u novinarstvu često trebaju detektivske metode - dodaje Damira.

Na snimanju su se sjajno zabavili i trener iz ‘Života na vagi‘ Edo Mehmedović koji je uplovio u brzu scenu tipičnu za redatelja Edgara Wrighta dok se Maja Ćustić vratila u šarene 80-e i epohu aerobika.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 08:07