NA KREMATORIJU

Poznati detalji sprovoda legendarnog Saše Zalepugina: Zasvirat će i njegova omiljena pjesma

Od svog prijatelja, ali i učitelja oprostit će se i čuveni sportski komentator

Saša Zalepugin

 Darko Tomas/Cropix

Posljednje zbogom Saši Zalepuginu u četvrtak u 10 sati na zagrebačkom Krematoriju njegova obitelj, prijatelji, ali i svi oni koji su voljeli i poštovali veliku televizijsku legendu, izreći će uz zvukove pjesme ‘Što te nema‘ Jadranke Stojaković. Potom će se od svog prijatelja, ali i učitelja oprostiti čuveni sportski komentator Božo Sušec, koji je desetljećima surađivao sa Zalepuginom od kojeg je naučio prvi zakon intervjua. Od oca će se govorom oprostiti i sin Ivan.

- U intervjuu jedan na jedan uvijek imaš tri strane; slavna ličnost koju intervjuiraš, druga si ti, a treća strana je najvažnija, a to su gledatelji. Ti si najmanje važan i nikad nemoj pokušavati pokazati kako si pametan i kako sve znaš - ispričao je Sušec, nakon čijeg govora zasvirati Zalepuginova omiljena pjesma ‘Nasloni glavu na moje rame‘ splitske grupe Tutti Frutti. Tu je skladbu, kaže nam njegova supruga Tihana, Saša jako volio, a jednom ju je zapjevao i u radijskom programu uživo.

Svestrani televizijski autor, voditelj i urednik volio je glazbu, tijekom života često je surađivao s velikim muzičkim zvijezdama pa će se ispred njih govorom od legende oprostiti i dugogodišnja obiteljska prijateljica Sanja Doležal. Nakon nje tužni će skup istinskog gospodina ispratiti uz skladbu ‘Molitva‘ Zorice Kondže, s kojom su Tihana i Saša mnoga ljeta proveli družeći se uz smijeh i pjesmu na njihovom otoku sreće, u Jelsi, na Hvaru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 02:36