JE LI U PRAVU?

POZNATI ESTRADNI MENADŽER UVJEREN DA ZNA TKO ĆE POBIJEDITI NA DORI 'Danas sam se čuo s pola Zagreba, dvije pjesme su ispred svih'

 
Lidija Bačić
 Nikolina Vukovic Stipanicev / HANZA MEDIA

Splitski estradni menadžer Ivan Bubalo, koji je zadnjih godina bez dlake na jeziku komentirao neke naše estradne izvođače i tako dizao puno prašine, ponovno je svojim komentario uzburkao estradne vode.

Tvrdi da zna tko ima dvije najbolje pjesme na Dori. Bubalo je uvjeren da bi Lidija Bačić i Jelena Bosančić mogle pobijediti na Dori, ali i na Eurosongu.

- Danas sam se čuo s pola Zagreba... Svi se slažu da su ove dvije pjesme za sto kopalja ispred svih na natječaju za Doru... E, pa sad... ako nam one (jedna od njih)... ne dovedu Evroviziju u Hrvatsku... ALI--HOČE...HOČE..HOČE.......... ISKRENE ČESTITKE I JEDNOJ I DRUGOJ....", napisao je Bubalo na Facebooku.

Podsjetimo, nakon osam godine stanke Hrvatske će svog predstavnika za pjesmu Eurovizije birati na Dori, koja će se održati u Opatiji između 14. do 16. veljače.

Poznato je 16 finalista među kojima su spomenute dam, zatim, Luka Nižetić, Domenika, Bernarda Bruno, Jure Brkljača i drugi.

Jelena Bosančić nastupit će s pjesmom 'Tell me', a Lidija Bačić sa pjesmom 'Tek je počelo'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 09:49