PRINOVA U OBITELJI

POZNATI PAR DOBIO SINA Naša glumica i srpski glumac s karijerom u Hollywoodu postali su roditelji, upoznali su se prije 7 godina na snimanju sapunice

 Damjan Tadić / CROPIX

Glumica Ivana Horvat Kapičić (32) postaja je majka. Ona i njezin suprug Stefan Kapičić, poznati glumac koji se ostvario i uloge u hollywoodskim produkcijama, postali su roditelji dječaka, čije ime još nije poznato, pišu srpski mediji.

Glumica domaćoj javnosti poznata po ulozi u serijama "Zora dubrovačka" i "Ruža vjetrova" je početkom travnja, u 8. mjesecu trudnoće na Instagramu objavila seriju fotografija i tako objavila sretne vijesti.

Iako već nekoliko godina žive u Los Angelesu, posljednjih mjeseci živjeli su u Zagrebu, gdje ih je prije točno mjesec dana zatekao i fotograf Cropixa. Zbog zaštitne maske nije bilo lako prepoznati Stefana koji je prošetao gradom u društvu trudne supruge. Oboje su nosili maske i držali distancu od ostalih prolaznika.

Stefan i Ivana su se upoznali pre sedam godina na snimanju serije "Zora dubrovačka", a vjenčali su se na privatnoj svečanosti 2017. u Los Angelesu. Kapičić je otvorio vrata Hollywooda ulogom u filmu 'Deadpool' 2016. pokraj Ryana Reynoldsa te njegovom nastavku, dvije godine kasnije.

Stefan i Ivana su se upoznali pre sedam godina na snimanju serije "Zora dubrovačka", a vjenčali su se na privatnoj svečanosti 2017. u Los Angelesu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 20:26