‘BESKRAJNO ZAHVALNI‘

Poznati splitski redatelj Žare Batinović više nije životno ugrožen, njegova sestra javila je sjajne vijesti

‘Od ponedjeljka više nije na respiratoru, a tri tjedna već nije u komi. Danas su mu skinuli jedan dren s plućnog krila‘

Žare Batinović

 Ante Cizmic/Cropix

Sretne vijesti upravo su stigle u našu redakciju. Poznati splitski redatelj Žarko Batinović je puno bolje i više nije životno ugrožen, javila nam je njegova sestra Nensi Batinović.

“Od ponedjeljka više nije na respiratoru, a tri tjedna već nije u komi. Danas su mu skinuli jedan dren s plućnog krila, ostao je jedan na drugom plućnom krilu. Još uvijek se nalazi u bolnici na intenzivnoj njezi, a tamo je od 18. siječnja.

“Još uvijek nije pokretan i ne može govoriti, ali može pisati pa tako komunicira.” rekla nam je presretna Nensi koja živi u Madridu, a nedavno ga je posjetila u splitskoj bolnici i komunicirala s njim na način da je pisao na papir.

U induciranu komu stavljali su ga dva puta i tako je proveo skoro mjesec dana. Batinović je završio u bolnici s upalom pluća i posljedicama korone.

“Presretni smo i želimo zahvaliti svim prijateljima koji su tu za nas svaki dan i brinu se za njega i ne prestaju zvati. Beskrajno smo zahvalni i našim bliskim prijateljima koji su nam kao familija: Gibonni, Ana, Hrvoje i Boris Poljak." rekla nam je Nensi koja mu uskoro opet stiže u posjetu.

Podsjetimo, Žare Batinović je režirao spotove za naše najveće zvijezde, poput Severine, Gibonnija, Olivera, TBF-a, Parnog Valjka, Daleke obale, Nene Belana... Za spot ‘Teške boje‘ Gorana Bareta osvojio je Porina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 10:30