SPREMNI ZA POBJEDU

Poznato koji će po redu Let 3 nastupiti u finalu, fanovi oduševljeni: ‘Najest će se bodova Hrvati!‘

Što država kasnije nastupa u finalu, bolje prođe rezultatski, jer publika lakše pamti pjesme koje je čula pri kraju

Let 3 u Liverpoolu

 Livio Andrijic/Cropix

Objavljen je službeni redoslijed nastupa u finalu Eurosonga. Hrvatska će nastupati predzadnja, odnosno 25. Ispred nas se nalaze susjedi Slovenci, dečki iz grupe Joker Out, piše N1.

Ovakva pozicija u finalu sjajna je za Hrvatsku. Naime, u eurovizijskim krugovima već godinama se vjeruje da što država kasnije nastupa u finalu, bolje prođe rezultatski, budući da se linije za glasanje otvaraju tek kad svi nastupe pa publika lakše pamti pjesme koje je čula pri kraju.

Ubrzo nakon objave redoslijeda nastupanja, Twitter su preplavile reakcije fanova.

“Počinjem misliti da Hrvatska sada ima šanse pobijediti”, napisala je jedna korisnica.

“Hrvatska je 100% pobjednica publike”, “Zanimljivo je da su Hrvatsku stavili na 25. mjesto”, “Najest će se bodova Hrvati”, samo su neki od komentara na Twitteru.

Podsjetimo, iz prvog polufinala osim Hrvatske dalje su prošle Moldavija, Švicarska, Finska, Češka, Izrael, Portugal, Švedska, Srbija i Norveška.

Iz druge polufinalne večeri u veliku završnicu plasirale su se Albanija, Cipar, Estonija, Austrija, Litva, Poljska, Australija, Armenija i Slovenija.

Finale će u subotu otvoriti Austrija, a zatvoriti Ujedinjeno Kraljevstvo.

Jedan od najvećih favorita za pobjedu, Finac Käärijä, nastupa 13., dok je Loreen smještena na devetu poziciju. Srpski predstavnik Luke Black nastupit će peti.

Fanove oduševio nastup Hrvatske

Let 3 je svojim nastupom na Eurosongu izazvao delirij među fanovima te je pobrao brojne komplimente.

“Tek sam shvatila značenje pjesme i poruku. Sad sam opsjednuta ovim”, “Ovo je savršeno, zaslužili su finale”, “Jedini su originalni, sve ostale pjesme su plagijati”, “CongraŠČulations”, “Opet ću za vas glasati u finalu, pozdrav iz Izraela”, neki su od komentara.

Polufinalni nastup Letovaca prešao je 2,5 milijuna pregleda na službenom YouTube kanalu Eurosonga te je još uvijek najgledaniji u konkurenciji, piše N1.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 22:06