DOBRO JE

PR menadžerica Petra Graše za Jutarnji o njegovu zdravstvenom stanju: ‘Nema govora o nikakvim hospitalizacijama‘

Nema sumnje da je poznatom pjevaču ovaj period života bio vrlo intenzivan i uzbudljiv...

Petar Grašo

 Josko Ponos/Cropix

Glazbenik Petar Grašo zasigurno neće nikada zaboraviti ljeto 2022. godine. Kada su njegovoj supruzi Hani Huljić Grašo započeli trudovi i zatekli ga u Zagrebu, glazbenik je odmah pojurio u Split kako bi proslavio to što mu se 17. srpnja rodila kćerkica Alba.

Hani i Petru je to prvo dijete, a nema sumnje da im je ovaj period života bio vrlo intenzivan i uzbudljiv. Uz intenzivan obiteljski život, Petru su se zaredali i brojni nastupi, stoga ni ne čudi što ga sve to pomalo iscrpljuje i utječe na pad imuniteta.

Nakon što se u domaćim medijima pojavila informacija da je pjevač završio u bolnici, njegova PR menadžerica Martina Podgorski tu je informaciju demantirala za Jutarnji.

"Nema govora o nikakvim hospitalizacijama, injekcijama i po zdravlje opasnom stanju. Petar je dobro, nastupao je tu večer, i sljedeću, i onu nakon nje", rekla je za Jutarnji Grašina menadžerica Martina Podgorski.

Na Fusionu je Petar Grašo također odlučio preduhitriti znatiželjne novinare: "Da vas preduhitrim s pitanjem, sve je dobro, svi smo sretni, živi i zdravi!" - ustvrdio je tata Grašo, prenosi Slobodna Dalmacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 20:20