TENISKI PAR

PREKINULI DONNA VEKIĆ I STAN WAWRINKA? Obožavatelji uvjereni da je ljubavi došao kraj, a evo na čemu temelje svoje tvrdnje

JESU LI PREKINULI NAŠA POZNATA TENISAČICA DONNA VEKIĆ I STAN WAWRINKA? Obožavatelji uvjereni da je ljubavi došao kraj, a evo na čemu temelje svoje tvrdnje
Stan Wawrinka i Donna Vekić
 Profimedia, IMP Features

Veza Donne Vekić i Stana Wawrinke, sudeći po glasinama, stigla je do svog kraja. O raskidu ovog teniskog para počelo se nagađati zbog njihovih poteza na društvenim mrežama.

Naime, prestali su pratiti profile onog drugog na društvenim mrežama, a već neko vrijeme nisu objavili neku zajedničku fotografiju. I to je bilo dovoljno da se glasine zakotrljaju. Ipak, službeno nitko nije potvrdio da su 22-godišnja Hrvatica i 34-godišnji Švicarac doista i raskinuli romantičnu vezu.

Wawrinkin menadžment poručio je da ne komentira privatni život tenisača.

Brojni obožavatelji Donne Vekić i Stana Wawrinke tvrde i da su sa svojih profila obrisali fotografije iz kojih je bilo jasno da su u vezi.

Instagram

Primjerice, na Wawrinkinom Instagramu njihova zadnja zajednička fotografija datira iz siječnja, dok ćete na Donninom profilu morati tražiti i dosta dalje u prošlost.

Donna i Stan u vezi su od 2015. godine. Iste godine se Švicarac razveo od supruge Ilham s kojom ima kći Alexia.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 01:27