ŽIVOTNE SITUACIJE

Preljubi, burni životi, teško odrastanje... Evo što je zajedničko ovim svjetskim i domaćim zvijezdama

Marko Pecotić Peco i Sting, Mia Negovetić i Jojo Siwa, Ella Dvornik i Zendaya prošli su kroz slične životne situacije

Mia Negovetić, Marko Pecotić Peco, Ella Dvornik

 Cropix/

Burni životi, odrastanje pred očima javnosti, ljubavni odnosi i prevare pod svjetlima reflektora utječu na zvijezde, ali i njihove obitelji. Evo što je to zajedničko Marku Pecotiću Peci i Stingu, Miji Negovetić i Jojo Siwi, Elli Dvornik i Zendayi te kako se svaka od svjetskih i domaćih zvijezda ponijela u sličnoj situaciji.

Mija Negovetić i Jojo Siwa

Mia Negovetić ostala je zapamćena javnosti kao djevojčica koja je pjevala himnu na svečanom mimohodu 2015. godine nakon što je pobijedila u showu "Zvjezdice". Od tada je odrastala pred očima javnosti koja je na nju još uvijek gledala kao na malu djevojčicu. Negovetić je kroz svoje odrastanje tražila sebe i mijenjala imidže, a javnost je iznenadila kada je pokazala svoje tetovaže i pirsinge. Sada pak mladu pjevačicu smatraju ozbiljnom, karizmatičnom i talentiranom ženom.

image

Mia Negovetić

Niksa Stipanicev/cropix/Cropix
image

Mia Negovetić

Luka Dubroja/

Sličan je put imala i Jojo Siwa koja je zaprepastila javnost svojim novim imidžom. Od preslatke djevojčice koja je zasjala u plesnom showu "Dance Mums", daleko od svjetlucavog sjaja, jednoroga i mašni u kosi, koje su bile njezin zaštitni znak, JoJo Siwa pojavila se na crvenom tepihu odjevena u mrežasti bodi od glave do pete sa šminkom nadahnutom Kissom, irokezom i šiljcima na ramenima. Odmah je uslijedio val kritika na račun 20-godišnje pjevačice, plesačice, glumice i njezin najnoviji singl "Karma".

image

JoJo Siwa

Mediapunch/face To Face/Face To Face/Profimedia/Mediapunch/face To Face/face To Face/profimedia
image

JoJo Siwa

Matt Winkelmeyer/Getty Images/Profimedia/Matt Winkelmeyer/getty Images/profimedia

Ella Dvornik i Zendaya

Da nije lako odrastati u središtu pozornosti javnosti, znaju i Ella Dvornik i Zendaya, koje su se morale odreći mnogih stvari u životu radi svjetla reflektora. Tako je Zendaya, koja se proslavila još kao dijete ulogom u serijama na Disney Channelu, morala odustati od obrazovanja, posvetiti se glumi i prehranjivati svoju obitelj. U intervjuu za Vogue otkrila je da bi voljela da je išla u školu i da vjeruje da to što se stalno osjeća pod pritiskom vuče zbog svog djetinjstva.

image

Zendaya

Yui Mok/Pa Images/Profimedia/Yui Mok/pa Images/profimedia

Ella Dvornik također nije završila srednjoškolsko obrazovanje jer je zbog serije "Rođaci" napustila Umjetničku školu u Zagrebu još u drugom razredu. Serija na kraju nije došla na male ekrane, a Ellu je kopkalo to što nikada nije završila srednju školu. Ipak, sada je Ella najpoznatija kao influencerica koja na Instagramu broji više od 500 tisuća pratitelja i lijepo zarađuje od tog posla.

Marko Pecotić Peco i Sting

A koliko je pratitelja i medija popratilo ljubavni potez domaćeg glazbenika najbolje zna obitelj Marka Pecotića Pece. Nakon što je otkrio da se rastaje od supruge Irene nakon 17 godina braka, u kojem su dobili dvojicu sinova, i to zbog Silvije Dvornik koja mu je bila prateći vokal, glazbeni je par osjetio udarac na svojoj karijeri, ali i privatnom životu. Nastupi su im se počeli otkazivati, izgubili su neke prijatelje, ali u ljubavi su ostali do danas. Ljubav, koja traje i danas, pronašao je i slavni glazbenik Sting s Trudie Styler, dok je također bio u braku s drugom ženom.

image

Marko Pecotić Peco i Silvia Dvornik

Sasa Buric/Cropix/

Glazbenik se s Frances Tomelty, s kojom je dobio dvoje djece, oženio 1976. Frances je bila Trudiena najbolja prijateljica od kad su se upoznale tijekom produkcije "Macbetha" i postale bliske suradnice. Par, prenose mediji, ne voli javno govoriti o tome kako je njihova romansa službeno započela, ali živjeli su kao susjedi nekoliko godina dok njihova veza (ili afera) nije službeno počela 1982. godine.

Do 1983. Trudie je bila trudna s prvim djetetom, a kasnije je Sting sveukupno šest puta slavio dolaske prinova na svijet. Glazbenik se 1984. razveo od svoje tadašnje supruge Frances. Trudie i Sting nisu se vjenčali sve do 1992. godine., a njihova ljubav, pišu strani mediji, cvjeta i danas.

image

Sting i Trudie Styler

Darla Khazei/Instar Images/Profimedia/Darla Khazei/instar Images/profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 12:47