ODLAZAK TALENTA

Preminuo cijenjeni mladi glazbenik iz BiH, imao je samo 31 godinu: ‘Našeg dragog Zlaje nema više‘

Osobe koje su poznavale Karahodžića rekle su da je bio pravi prijatelj, odgovoran kolega te izvrstan čovjek

Zlatko Karahodžić

 Screenshot/Facebook

Bosanskohercegovački glazbenik i producent Zlatko Karahodžić (31) preminuo je nakon kraće bolesti, piše N1 Televizija.

Admir Čular, član sarajevske rap grupe Helem nejse, oprostio se od Karahodžića na društvenoj mreži Facebook.

- Brate moj, dušo moja, nikad u životu nisam osjećao ovakvu bol. Hvala ti za prijateljstvo, dobrotu i sve što smo prošli zajedno. Mirno spavaj i odmori se. Voli te tvoj Gagara - napisao je Čular uz fotografiju Karahodžića i sebe.

N1 Televizija piše su osobe koje su poznavale Karahodžića rekle da je bio pravi prijatelj, odgovoran kolega te izvrstan glazbenik i čovjek.

Neki od njegovih prvih nastupa bile su suradnje s bosanskohercegovačkom kantautoricom Esmom Numanović. S njom je surađivao i na njezinom prvom albumu "Blista" koji je objavljen ove godine.

Karahodžić je surađivao s australsko-bosanskim indie pop kantautorom Hectorom Gachanom, sarajevskom punk grupom Pank Flojd te Helem nejse.

Karahodžić je bio i producent u redakciji Zabavnog programa Federalne televizije.

- Vijest da smo zauvijek ostali bez kolege i prijatelja koji je ugradio sebe u sve naše programe posljednjih godina, u trenutku svoje mladosti i životnog zanosa, šokantna je i bolna. Zlatko Karahodžić, producent u redakciji Zabavnog programa Federalne TV, utkao je sebe u produkciju našeg Jutarnjeg programa, magazine Pretežno vedro i ArtKvart te produkcijsku koordinaciju između više naših redakcija i programa. Sada nam valja živjeti i raditi bez našeg Zlatka koji bio veliki drug, prijatelj, kolega... širokih i vedrih pogleda na svakodnevnicu, ali nikada nećemo zaboraviti sve ono što nam je dao i ostavio. Počivaj u miru, dragi Zlatko. i veliko hvala jer puno si nam dobrog darovao - rekao je za N1 Ivica Pjanić, urednik Jutarnjeg programa i redakcije programa iz kulture Federalne TV.

Bosanskohercegovački umjetnik Damir Imamović te pjevač sarajevske grupe Srklet Andrej Rudan također su se oprostili od Karahodžića.

- Našeg dragog Zlaje nema više - napisao je Imamović na Facebooku te priložio fotografiju Karahodžića.

- Kako sam glup... Kako sam mogao da ne pitam svoje drugove kako su. Debil… Volim te Zlaja puno... Izvini - napisao je Rudan na Instagramu te priložio fotografiju Karahodžića.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. srpanj 2024 17:40