PRVI TURBO LIMACH

PREPOZNAJETE LI GA? Ovako je naš najomiljeniji radijski voditelj izgledao prije 26 godina

 Instagram

Na Instagram profilu Narodnog radija i onom Dalibora Petka korisnike ove društvene mreže dočekale su zanimljive fotografije. Naime, jedan od najomiljenijih radijskih voditelja prisjetio se gdje je bio i kako je izgledao na današnji dan prije 26 godina.

- Na današnji dan prije 26 godina postao sam prvi Turbo Limach. Nosim najljepše uspomene i hvala cijeloj ekipi na čelu sa Sinišom Cmrkom koji su svima nama klincima pružili nezaboravan doživljaj. Ako se pitate što sam radio, pjevao sam, ali se glas izgubio negdje po putu. Mutacija i to. Slika je skinuta s VHS-a što objašnjava ovu genijalnu crtu posred ekrana. Sjećam se da mi je samo bilo bitno da Tajči čestitam rođendan što sam i učinio. Fućkaš pobjedu, pa da ne zaboravim i danas - Tajči sretan rođendan. Da, da pjevao sam Hajde da ludujemo - našalio se na svoj račun.

Dalibor već godinama na Narodnom radiju ima svoju glazbenu emisiju u kojoj je ugostio gotovo sve naše glazbene zvijezde koje premijere svojih hitova i pikanterije iz privatnog života njemu rado otkrivaju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 07:34