ZASTRAŠIVANJE?

PRIČA O UROKU ISPRED KUĆE MILANA POPOVIĆA DOBILA NOVI ZAOKRET Srpski poduzetnik ipak ide u kazneni progon protiv Severininog supruga

 
Igor i Severina Kojić, Milan Popović
 Pedja Milosavljevic, Bruno Konjevic / CROPIX

Nakon što je Milan Popović zagrebačkoj policiji predao snimke nadzornih kamera na svojoj kući na kojima se vidi muškarac koji mu pred vratima ostavlja nepoznati predmet koji kasnije počinje gorjeti, policija je obavila obavijesne razgovore sa više osoba uključujući i Igora Kojića, Severininog supruga za kojeg Popović tvrdi da je siguran da je on taj.

S obzirom da se od policije neslužbeno moglo čuti da je Popović odbio pokrenuti kazneni progon protiv Kojića, slučaj je predan DORH-u rad, a srpski poduzetnik daje svoju verziju priče:

Kako kaže, nije istina da je odbio podići kaznenu prijavu protiv Igora Kojića, jer u trenu kad je prvi put bio na policiji još uvijek nije pregledao snimke sa svojih nadzornih kamera, niti je znao kako se neobična svijeća našla pred njegovim kolnim ulazom. Policiji je odnio nepoznati predmet istog dana kada je i ostavljen pred njegovom kućom u Wickerhauserovoj ulici.

- Došao sam u policiju prijaviti što sam našao i tamo su me pitali želim li podnijeti kaznenu prijavu protiv nepoznate osobe, no ja sam samo rekao da ću vidjeti što ću kad pogledam snimke. Uvečer sam ih vidio i milijun posto se radi o Igoru Kojiću. Proslijedio sam snimku policiji i rekao im o kome se radi. To je kazneno djelo prijetnje i zastrašivanja i sad čekam da sve ide po službenoj dužnosti i ukoliko DORH i policija utvrde da nema elemenata za kaznenu prijavu, onda idem sam u tužbu - objasnio je Popović.

Zanimljivo slični događaj, odnosno zapaljenu crnu svijeću, policiji je dojavio nepoznati netko i na lokaciji u Mutimirovoj ulici u kojoj živi estradni manager Edvin Softić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 21:22