ZBOG INTERESA DJETETA

PRIHVAĆENA SEVERININA ŽALBA Splitski sud ukinuo privremenu mjeru za Aleksandra, skrbništvo se vraća na prethodnu odluku suda

- Mogu vam samo potvrditi da je predmet bio na odlučivanju na našem sudu te je odluka i donesena. Spis je vraćen na Općinski građanski sud u Zagrebu – kazao je sudac Romac Slobodnoj Dalmaciji.
 Bruno Konjević / HANZA MEDIA

Ukinuta je privremena mjera kojom je određeno da petogodišnji Severinin sin treba provoditi podjednako vremena s njom i s ocem Milanom Popovićem. Odluka je to Županijskog suda u Splitu kojom je prihvaćena žalba Severine Kojić te je predmet vraćen Općinskom građanskom sudu u Zagrebu na daljnje postupanje, donosi Slobodna Dalmacija.

Upitali su Damira Romca, glasnogovornika Županijskog suda u Splitu da im potvrdi informaciju.

- Mogu vam samo potvrditi da je predmet bio na odlučivanju na našem sudu te je odluka i donesena. Spis je vraćen na Općinski građanski sud u Zagrebu – kazao je sudac Romac.

Neslužbeno pak saznaju da je okosnica rješenjav splitskog suda u tome da ne žele potvrditi privremenu mjeru upravo zbog interesa petogodišnjeg Aleksandra. Kako su istaknuli, oni ne dovode u pitanje nepristranost Općinskog građanskog suda u Zagrebu već ističu da je kod njih u tijeku postupak prema tužbi Aleksandra Popovića kojim se odlučuje o izmjeni prvotne odluke da njegov sin živi s majkom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 15:33