DALEKO OD JAVNOSTI

PRIJE 2 GODINE POVUKLA SE S MALIH EKRANA, A SADA JE U NAJLJEPŠEM RAZDOBLJU ŽIVOTA Bivša voditeljica i manekenka u tajnosti se udala i rodila dijete

 
Doris Vrečko i Shaone Morrisonn
 Facebook

Premda se uglavnom povukla iz javnog života, a posljednji angažman na televiziji imala je prije tri godine, Doris Vrečko čini se živi upravo život kakav je željela.

Bivša sportašica, manekenka i televizijska voditeljica udala se daleko od očiju javnosti početkom lipnja u Mimari za višegodišnjeg dečka, kanadskog hokejaša Shaonea Morrisonna, piše magazin Story. No, ni to nije sve - krajem prošle godine prvi put je postala mama, rodila je sinčića.

34-godišnja bivša državna prvakinja u mačevanju s hokejašem je prvi put snimljena u proljeće 2016., a on je u Zagreb stigao zbog ugovora s Medveščakom. Ni jedan ni drugi ne vole otkrivati detalje o svojoj vezi.

Doris je zadnji televizijski angažman imala na Novoj TV gdje je u sklopu IN magazina vodila rubriku ‘Time Out s Doris’. U goste su joj dolazili sportaši, a bilo je tu poznatih imena poput Domagoj Duvnjaka, braće Sinković, Željka Mavrovića i drugih.

Zgodna Doris očito je ono najgore napokon ostavila iza sebe. Naime, kad je 2010. završila u bolnici, sumnjalo se da je imala moždani udar, ali pisalo se i kako je zbog iscrpljenosti te stresa doživjela manji psihički slom.

'Činjenica je da sam krajem 2010. iz nepoznatih razloga pala u nesvijest i završila u bolnici. Ni nakon detaljnih pretraga liječnici nisu pronašli uzrok', komentirala je tada Doris.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 02:46