DOGAĐAJ GODINE

Pripreme za Doru u punom su jeku, ženske voditeljske snage pokazale kako im izgledaju probe

Dok su se Daniela Trbović, Jelena Lešić i Doris Pinčić već barem jednom našle u toj ulozi, Barbari Kolar ovo će biti premijerna Dora
 Screenshot/INSTAGRAM

Hrvatska ovu subotu bira pjesmu koja će nas u svibnju u Rotterdamu predstavljati na Eurosongu 2021. Na spektaklu koji nas očekuje u izravnom prijenosu iz Opatije natjecat će se 14 pjesama, a program ove godine vode četiri žene - Daniela Trbović, Barbara Kolar, Jelena Lešić i Doris Pinčić.

Dok su se Daniela, Jelena i Doris već barem jednom našle u toj ulozi, Barbari Kolar ovo će biti premijerna Dora, a kako se naše poznate dame pripremaju za najvažniji glazbeni događaj u godini, pokazala je Lešić na svom Instagram Storyju. Snimila je dio probe i podijelila ga s pratiteljima.

image
Jelena Lešić
Screenshot/INSTAGRAM
image
Daniela Trbović, Barbara Kolar i Doris Pinčić
Screenshot/INSTAGRAM

Iz hladne Opatije na društvenim mrežama javila se i Barbara - ona je pak objavila selfie koji je zabundana snimila ispred murala američke plesačice Isadore Duncan, a kraj njega je u šaljivu tonu napisala: "Sezona crvenih noseva" i "Našminkat ću se sutra".

- Jako je lijepo. Svi su spremni i svi jedva čekaju subotu. Iznimni su uvjeti, nikad nismo ovako radili. Uz poštivanje mjera, može se organizirati ovakav događaj. Što se pozornice tiče, Dora će izgledati onako kako je izgledala protekle dvije godine, ako ne i bolje. Vjerujem da će svi gledatelji biti zadovoljni - rekla je nedavno za HRT Uršula Tolj, urednica na HTV-u i šefica hrvatske eurovizijske delegacije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 10:51