MOGU LI ŽIVJETI BEZ PUDERA?

Prirodna ljepota ili uljepšana stvarnost: Slavne Hrvatice otkrile koliko su ovisne o šminki

 Livio Andrijić / CROPIX

Nedavno je slavna pjevačica Alicia Keys uzdrmala svijet ljepote odradivši snimanje za naslovnicu magazina Fault bez trunke šminke. Premda je inače znamo u glamuroznim izdanjima, Keys izgleda prekrasno i prirodno, a do izražaja su došle njezine slatke pjegice. Time je ženama diljem svijeta poručila da se ne skrivaju, već da prihvate svoju prirodnu ljepotu.

Ekipa RTL-a istražila je kakve stavove o šminki imaju slavne Hrvatice.

‘Poslušam sebe i ugodim sebi. Vikendom, ako ne idem nikamo, obično odem u prirodu, druženje. Nema šanse da se šminkam’, rekla je poduzetnica Josipa Pavičić koja iza sebe ima borbu s karcinomom. ‘Sada u ovom trenutku od cijelog svog života rekla bih tu sam i ovdje sam i stvarno sam dobro. I kada nisam dobro, ja sam dobro’, rekla je Josipa.

Slično razmišlja i Anđa Marić koja kako god se osjećala, pazi na svoj izgled. Šminka je za nju privilegija koju žene moraju iskoristiti: ‘Ne vjeruj ženi koja se ne šminka’, kaže.

Sanja Doležal se pak ne zamara previše šminkom: ‘Ja nisam taj tip. Odem i u centar grada bez šminke. Stavim velike naočale i ako se nekom ne sviđa, ne mora gledati!’

I shot Alicia Keys for Fault! #aliciakeys #legend #faultmagazine #zoltantombor

A photo posted by Zoltan Tombor (@zoltantombor) on

Glazbenica Nina Kraljić nije bila toliko opterećena šminkom, no i slava je to promijenila. ‘Jako je teško kad se baviš ovim poslom jer te non-stop sude i mene to jako opterećuje’, rekla je za RTL.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 23:15