ISKRENA ISPRIKA

Prlja se ispričao zbog šale na račun juniora Hajduka: ‘Pogriješio sam, iskreno mi je žao. I sam sam roditelj‘

‘Također želim naglasiti da ta moja objava nema nikakve veze s Letom 3 koji sam također doveo u nelijepu situaciju‘, dodao je Prlja

Zoran Prodanović Prlja

 Neja Markicevic/Cropix

Zoran Prodanović Prlja odlučio se oglasiti nakon sukoba s Hajdukovim navijačima.

- Velik pozdrav svima. Ne bih volio da se stekne dojam da me sve ovo što se dogodilo od objave mojeg tvita nije dirnulo, pa evo nekoliko riječi o tome. Na kraj pameti mi nije bilo da će ova, po meni benigna navijačka pošalica izazvati tako burne reakcije i isprovocirati toliko komentara. Priznajem, pogriješio sam što sam išao dirati u ono što je svima najdraže, a to su naša djeca. Beskrajno mi je žao zbog toga, te ovim putem molim sve koje je povrijedila moja objava za oprost. I sam sam roditelj tako da je moj grijeh samim time još i teži - kaže Prlja i nastavlja:

- Jednostavno, prst mi je bio brži od pameti. Ne bih volio da se ovo shvati kao puko saniranje štete, jer ovo što pišem pišem iskreno i u vjeri da će doći do onih kojima je namijenjano, tako da vas molim da ovo objavite. Također, želim naglasiti da ta moja objava nema nikakve veze s Letom 3 koji sam također doveo u nelijepu situaciju svojom nepromišljenošću, zbog čega se ispričavam svim članovima benda. Apeliram na razum i još jednom se svima ispričavam - kaže Prlja u svojoj objavi koju nam je poslao putem svoje diskografske kuće Dallas.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 15:26