‘MAKNI SE‘

Prljavci novu pjesmu posvetili koroni, obožavatelji se preznojavali na snimanju spota

Prve ritmove novog hita Prljavaca uhvatite na premijeri spota, točno u podne na bravo! TV -u

Prljavo Kazalište

 Bravo!/

Novi singl Prljavog kazališta – "Makni se" premijerno je predstavljen na bravo! frekvencijama.

Pjesma nije posvećena nikome osobno nego vremenu korone, lockdowna, dok se svijet vrtio, a mi stajali. Čudno neko doba je to bilo, drago mi je da je iza nas. Ona je osvrt na pandemijsko razdoblje, ali i refleksija na sve što se zbiva oko nas - poručio je Jasenko Houra.

Opjevali su tako i famozne maske i dezinfekcijske gelove, a u inat tom teškom vremenu u spotu je pedesetak ljudi na jednom mjestu, što je u trenucima dok je pjesma nastajala bilo nezamislivo. U snimanje spota su uključili i svoju vjernu publiku.

Spot je genijalan, to su sve naši fanovi koji su došli na snimanje spota jer su se prijavili putem bravo! radija. Njihovi voditelji isto plešu. Ekipa iz Vinkovaca kod koje smo imali koncert u dvorištu je došla. Super su svi surađivali, baš smo zadovoljni. Bilo je 36 stupnjeva na snimanju, doslovce se lio znoj, ali svejedno smo svi uživali – poručio je Houra, koji uz Ines Prajo potpisuje stihove i glazbu, uz naglasak da je i svaki član benda neizostavna karika u stvaranju. Za produkciju i aranžman je zaslužan Fedor Boić, uz Damira Lipošeka.

Jedan od najpopularnijih i najdugovječnijih zagrebačkih bendova i nakon više od 45 godina ne prestaje stvarati. Na jesen izlazi njihov novi album na kojem bi trebalo biti 12 pjesama, naziv će nositi simboličnu poruku, koju dečki iz Dubrave još ne otkrivaju.

Prve ritmove novog hita Prljavaca uhvatite na premijeri spota, točno u podne na bravo! TV -u.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. svibanj 2024 07:55