‘AKI ZNA ISTINU‘

Prljavci šokirani Husovim istupom: ‘Ovo su neukusna prepucavanja. Koliko znam, sućut se izražava obitelji...‘

Hus tvrdi kako se nakon što je Aki umro Parnom Valjku nije javio nitko iz Prljavog kazališta

Prljavo kazalište i Parni Valjak

 Goran Sebelic/Cropix

Izjava Huseina Hasanefendića Husa, koji je u utorak u televizijskom gostovanju na N1 izjavio kako povodom smrti Akija Rahimovskog Parnom Valjku od strane Prljavog kazališta nitko nije izrazio sućut niti poslao 'pismo ili razglednicu', iznenadila je Tihomira Fileša, bunjara Prljavog kazališta. On je 22. siječnja, samo par sati nakon što se doznalo da je preminuo pjevač Parnog Valjka, za Novu TV uime svog benda dao izjavu o smrti pjevača. Što sada, nakon Husa, kaže javno prozvani glazbenik?

- Kao prvo, ne želim već sada sudjelovati u ovim prepucavanjima, jer su ona u ovome trenutku u krajnjoj liniji i neukusna. Koliko ja znam, sućut se uvijek iskazuje rodbini preminuloga, pa je ovim putem još jednom izražavam cijeloj obitelji preminulog Akija Rahimovskog - govori Fileš i nastavlja:

- Odgovorit ću samo na ono za što sam direktno prozvan na televiziji. Dakle, ja sam odmah navečer, istoga dana kada je objavljena vijest kako je Aki preminuo, 'javno nastupio' u središnjoj informativnoj emisiji Nove TV i Izrazio svoje suosjećanje. Da sam tom prigodom bio potpuno iskren i potresen trenutkom, jedino zna samo Aki, što je meni ipak i najvažnije - kaže Fileš koji je tog 22. siječnja u Dnevniku Nove TV kazao:

- Ovo je veliki gubitak. Što god netko mislio o Parnom Valjku, činjenica je da je Aki ispisao neke od najvećih stranica u povijesti hrvatskog rock and rolla - kazao je Fileš.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 10:31