DNEVNICE U REALITYJU

Procurili honorari djevojaka koje pokušavaju osvojiti ‘Gospodina Savršenog‘, a zna se i koliko je zaradio Toni

Mnoge je gledatelje iznenadilo da se profesor s akademskom karijerom prijavio na show...

Toni i kandidatkinje

 Rtl

Visoki honorari iz reality emisija mnogim su kandidatima spasili egzistenciju, što je i jedan od razloga zašto se prijavljuju u ovakav tip showowa.

image

"Gospodin savršeni"

Rtl

Ipak, čini se da natjecateljice ovogodišnjeg 'Gospodina Savršenog' i neće previše profitirati od sudjelovanja. Naime, kako su novinari Slobodne Dalmacije doznali od jedne od njih, honorar im iznosi tek 500 kuna po danu snimanja (valja kazati i to da se emisija nije snimala svakog dana), piše Slobodna Dalmacija.

image

Kandidatkinje showa.

Rtl

Jedino se jedna od najkontroverznijih natjecateljica Olivera Matijević navodno uspjela izboriti za nešto veći honorar, što je uspjela ispregovarati jer je u show ušla kao pjevačica, Doduše, ne toliko poznata široj javnosti.

Sigurno vas zanima i koliko je dobio 31-godišnji Splićanin Toni Šćulac, doktor fizike i predavač na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu. Šuška se da njegov honorar za tromjesečno snimanje iznosi oko deset tisuća eura (75 tisuća kuna).

Mnoge je gledatelje iznenadilo da se profesor s akademskom karijerom prijavio na show.

image

Toni i djevojke

Rtl

- Moji najbliži već znaju da velike životne odluke ne donosim nepromišljeno, tako da sam ih jako brzo uvjerio da je to dobar potez i od samog početka su mi velika podrška. Mislim da se dosta ljudi iznenadilo, ali za sada primam samo pozitivne komentare. Najviše mi znači javna podrška mog PMF-a koji je pokazao da me cijeni zbog mojih znanstvenih i nastavnih postignuća, a da nema predrasuda prema tome što profesori rade u slobodno vrijeme - rekao je nedavno Toni u razgovoru za Slobodnu Dalmaciju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 07:31