TV ODLAZAK

Promjene na RTL-u: Odlazi poznata voditeljica Jelena Pajić

Jeleni se zahvaljujemo na pet lijepih godina te joj želimo mnogo sreće i uspjeha u daljnjim angažmanima, rekli su na RTL-u

Jelena Pajić

 Neja Markicevic/Cropix/Cropix

Jelena Pajić odlazi s RTL-a nakon pet godina provedenih na toj komercijalnoj televiziji. Kako su objavili na RTL-u, reporterka, urednica i voditeljica Jelena Pajić početkom svibnja prestaje biti dio njihova tima. Pajić je karijeru je na toj televiziji započela je 2018. godine, nakon dolaska s HRT-a, gdje je provela 13 godina. Taj transfer mnoge je iznenadio jer Pajić do tada voditeljica "Dobro jutro, Hrvatska", nije bila toliko vezana uz informativni program.

"Nakon dolaska na RTL, vodila je središnju informativnu emisiju RTL Danas, pokretačica je ‘Projekta Zeleno‘ na našoj televiziji, izvještavala s kulturnih događanja, a pred kraj svake godine donosila bi presjek najzanimljivijih, najveselijih i najneobičnijih priča koje su obilježile tu godinu i gledateljima tako pokazivala da svaka godina ima svoju - dobru stranu. Jeleni se zahvaljujemo na pet lijepih zajedničkih godina te joj želimo mnogo sreće i uspjeha u daljnjim angažmanima i karijeri.", stoji u RTL-ovom priopćenju. Pajić je inače prvo vrijeme vodila RTL Danas u paru s Tomislavom Jelinčićem, a potom s Ivanom Vrdoljakom. Kada je Vrdoljak odlučio napustiti RTL i nastaviti karijeru na Bloombergovoj multiplatformi za jugoistočnu Europu, 38-godišnja Pajić se posvetila reporterskim poslovima za RTL Danas. U međuvremenu je uplovila u bračnu luku, točnije u lipnju prošle godine, sklopivši bračne zavjete s jazz glazbenikom Petrom Ćulibrkom. Gdje će Pajić nastaviti karijeru nije poznato, jer do njezinog komentara za sada nismo uspjeli doći.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 16:48