NE ODUSTAJE OD BORBE ZA SKRBNIŠTVO

'PROŠLA SU 54 DANA TUGE' Severina opisala život bez sina, obratila se i Popoviću te sutkinji: 'Možda 'slučajno' skijaju, ali nas ne mogu preveslati'

 
 Darko Tomas / CROPIX

Severina Kojić krajem studenoga prošle godine izgubila je spor koji već godinama vodi s bivšim partnerom Milanom Popovićem, a u kojem je nepravomoćno presuđeno da će njihovo dijete, sedmoipolgodišnji Aleksandar, živjeti s ocem.

Splitskoj pjevačici takva odluka iznimno je teško pala - najavila je kako će se nastaviti boriti za skrbništvo nad djetetom, a u srijedu je na Instagramu objavila post u kojem se osvrnula na najstresnije razdoblje života - osim što je progovorila o tuzi koju osjeća jer nije s djetetom, aludirala je i na skijaški susret Milana Popovića sa sutkinjom Teom Golub, čijom je odlukom upravo njemu pripalo skrbništvo nad Aleksandrom.

- Prošla su 54 dana i prošlo je '88 sati'... Prošla je vječnost dok oni 'skijaju'... Za ovog života puno puta doživjela sam nepravdu. Bližnji su prodavali moju intimu za male novce, a za velike i sami znate što se sve može dobiti...

Ipak, 28. studenoga 2019. na ovom licu bilo je najviše nepravde i tuge. Prošla su 54 dana tuge... Ali u tim danima tuge bilo je '88 sati' veselja i 54 dana njihove sramote. A mater mi je dobro rekla: 'Nemoj da te Nitko i Ništa rastuži'.

Nitko i Ništa su me tog 28. studenoga prevarili i uvalili mi svoju tugu i sramotu, ali nisu mi mogli skinuti osmijeh... Ni s ove fotografije, a ni s mojih brojnih nefotografiranih osmijeha.

Jer Nitko i Ništa zauvijek ostaju Nitko i Ništa. Ponekad postanu Nitko i Nešto...

Možda trenutno 'slučajno' skijaju, ali nas ne mogu sve preveslati.

Ne dajte da vam Nitko i Ništa uvale svoju sramotu i tugu i skinu osmijeh s lica. Meni nikad nisu... Ni sad nisu... Niti će... Fala Bogu! - napisala je Severina na društvenoj mreži.

Objavu je završila obraćajući se sinu Aleksandru hashtagovima "slušaj mater" (tako se, naime, zove album Ede Maajke iz 2001. godine) i "Aleksa, vrati se doma, skuvala san ti pašta šutu", sad već kultnom rečenicom iz domaće komedije "Kako je počeo rat na mom otoku".

View this post on Instagram

Prošlo je 54 dana i prošlo je “88 sati”...prošla je vječnost dok oni “skijaju”... Za ovog zivota sam puno puta dożivjela nepravdu. Bližnji su prodavali moju intimu za male novce,a za velike i sami znate šta se sve może dobiti... Ipak 28.11.2019 na ovom licu je bilo najviše nepravde i tuge. Prosla su 54 dana tuge... Ali u tim danima tuge je bilo “88 sati”veselja i 54 dana njihove sramote.A mater mi je dobro rekla,nemoj da te Nitko i Ništa rastużi. Nitko i Ništa su me tog 28.11.prevarili i uvalili mi svoju tugu i sramotu,ali nisu mi mogli skinuti osmijeh....ni sa ove fotografije,a ni sa brojnih mojih nefotografiranih osmijeha. Jer Nitko i Ništa zauvijek ostaju Nitko i Nista. Ponekad postanu Nitko i Nešto... Mozda trenutno “slučajno”skijaju,ali nas ne mogu sve preveslati. Ne dajte da vam Nitko i Ništa uvale svoju sramotu i tugu i skinu osmijeh s lica. Meni nikad nisu...ni sad nisu...niti će... Fala Bogu! #Skijanje #Veslanje #Sport općenito #U zdravom tijelu zdrav humor #aleksa vrati se doma,skuvala san ti pašta šutu #slusajmater #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #zahvalnazasve #severina

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 20:44